You are here:

Werkstudent

Company
Arcturus
Type
Working Student
Location
Utrecht
Sector
Actuary
Required language
Dutch, English
Website
https://www.arcturus.nl/

Description

Wij zijn op zoek naar een slimme en enthousiaste starter om ons team verder te versterken en verder te bouwen aan onze dienstverlening. 

Jij werkt op verschillende projecten waarbij je je snel ontwikkelt tot expert op een bepaald gebied. Je zal daarom meteen al bijdragen aan complexe vraagstukken, meebouwen aan tooling en analyses voor onze klanten uitvoeren. Ervaring met statistische programmeertalen als R, maar ook Excel en VBA is een pre. 

Wij stimuleren het om, nadat je bent ingewerkt, een opdracht bij één van onze klanten in te vullen en zo relevante werkervaring op te doen. Arcturus is gevestigd in Utrecht, maar onze consultants werken verspreid over de hele Randstad en daarbuiten. 

Profiel:

  • Jonge academicus in het laatste jaar van je opleiding. Uitstekende resultaten. Analytisch, vindingrijk, gedreven en leergierig.
  • Zelfstandig complexe materie eigen kunnen maken. Het naadje van de kous willen weten en doorgaan tot dat je het snapt.
  • Kennis omzetten in praktisch bruikbare tools. Met passie voor het ontwikkelen van risicomodellen en statistische analyses.
  • Bij voorkeur een studie actuariële wetenschappen, econometrie of andere kwantitatieve studie met sterke focus op toegepaste statistiek.
  • Een kick halen uit het in korte tijd leveren van een bijdrage binnen een klein team, expertise op een specifiek gebied opbouwen en jezelf ontwikkelen tot expert.

Wij bieden:

  • Een team met goede mix van ervaring en (jong) talent. Volop ruimte voor ontwikkeling onder begeleiding van de top in je vakgebied.
  • Direct een relevante bijdrage leveren aan onze praktijk, een opdracht die er toe doet!
  • Uitstekende vergoeding.
  • Wij ondersteunen en stimuleren je om verder te studeren.

Ben je geïnteresseerd? 
Kom je graag jouw vakkennis en expertise verder ontwikkelen en inzetten bij Arcturus?

Neem dan contact op met Jan Hooper (06 2455 0133) of Peter van Kampen (06 1365 2315).

Of een bericht naar werving@arcturus.nl.

Wij zien je mail met korte motivatie, CV en cijferlijst graag tegemoet!

Voor meer informatie, zie hier.