Sector
Data Science
Required language
Dutch
Location
Rotterdam

About Veneficus

Veneficus brengt licht in de overweldigende wereld van data & intelligence. Wij hebben een team van data scientists, developers, analisten en engineers met allemaal een passie voor data. Wij vinden niets leuker dan anderen ook verliefd op de data te laten worden. Door cijfers om te zetten in visuals, abstractie in ideeën en code in businessplannen is voor iedereen geen dag hetzelfde!

Wij gebruiken de kracht van data door de slimste mensen intelligentie te laten optimaliseren. Wij werken met de perfecte mix van magie en logica. Een mix van data en creativiteit, technologie en een menselijke touch. Het resultaat zijn mooie tools, adviezen en programma's die helpen uw bedrijf te ontwikkelen, opnieuw uit te vinden en te laten groeien. Voor perfecte flows, grotere groei, slimmer werken en bovenal een gelukkiger leven.

Als een team zorgen wij ervoor dat we het mooiste en beste resultaat behalen voor onze klant. Dit doen we niet alleen, maar samen als een team!

De persoonlijke ontwikkeling en het teamgevoel is voor ons belangrijk, hierdoor zorgen wij er namelijk voor dat wij onze beloften waar kunnen maken aan de klant.

Wij helpen jou aan je eerste of volgende uitdaging! Wij vinden het belangrijk om jou goed te leren kennen om zo de perfecte match te maken met een van onze klanten.

Met ons kantoor in Rotterdam en onze klanten in Midden Nederland, kun je bij ons alle kanten op! Niet alleen in locatie maar ook in de verschillende branches, zo zijn wij actief in de: Verzekeringen, pensioenen en banken - Retail - Transport en logistiek - Overheid – Energie

Back to top
Cancel