Website
http://www.aaa-riskfinance.nl/NL/
Sector
Actuary, Financial Risk Management
Required language
Dutch, English

About Triple A - Risk finance

OUT OF THE BOX ACTUARIES AND RISK PROFESSIONALS

Wie is Triple A – Risk Finance
Triple A - Risk Finance is een onafhankelijk en innovatief adviesbureau, opgericht in 2006 door experts op het gebied van actuariaat en risicomanagement. Het is een plat bedrijf met jonge werknemers en korte lijnen met het management. Er wordt ruimte gegeven voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Dit geeft onze werknemers de kans om buiten de gebaande paden te gaan en uitdagende opdrachten met een creatieve benadering op te lossen.

Triple A - Risk Finance heeft hoog opgeleide professionals in dienst waaronder econometristen, gekwalificeerde actuarissen (AAG’s), wiskundigen, (operationeel) risicomanagers en beleggingsanalisten. Zij leveren oplossingen op projectbasis en advies op maat, waarbij de organisatie en haar dienstverlening gekenmerkt wordt door:

  • Hands-on mentaliteit: hoogwaardige dienstverlening met een praktische insteek

  • Kennisdeling: ruime kennis en ervaring in de verzekeringsmarkt

  • Samenwerking: intensieve ondersteuning bij complexe problematiek

  • Ontwikkeling: focus op nieuwe wet en regelgeving en toekomstige ontwikkelingen

  • Toewijding: maatwerk en flexibele inzet teneinde een optimaal resultaat te bereiken


Triple A – Risk Finance adviseert op verschillende vakgebieden aan verschillende klanten: van grote multinationals tot kleinere bedrijven. Voorbeeldwerkzaamheden zijn Solvency II, IFRS, pensioenregelingen, herverzekeringscontracten, waarderingsvraagstukken, Asset Liability Management en verdere ontwikkeling van beleid en strategieën. Hierbij is het doel de expertise zoveel mogelijk over te dragen aan de klant, zodat de klant na ons vertrek in staat is zelfstandig verder te werken.

Wil je meer van Triple A – Risk Finance weten, bezoek dan ook onze website http://www.aaa-riskfinance.nl. voor meer informatie of neem contact met ons op.

Back to top
Cancel