Sector
Marketing Intelligence, Data Science
Required language
Dutch, English

About Storm Digital

Marketing is digital first geworden. Dit stelt ons in staat om de boodschap van onze opdrachtgevers steeds verder te personaliseren en af te stemmen op de behoefte van hun (potentiële) klant. Als Data Scientist bij Storm Digital kun jij een cruciale rol spelen in het slimmer maken van al onze digital marketing inspanningen en maak je impact op een uitstekende customer experience van topmerken als KLM, Thuisbezorgd, Audi & ABN AMRO. 

Over Storm Digital | Part of Accenture Interactive Wij verbeteren de customer experience van internationale topmerken door creatieve en datagedreven marketing. Als onderdeel van wereldwijd grootste experience agency – Accenture Interactive – zijn we een ‘creative agency, technology powerhouse en business consultancy’ all in 01. Vanuit hartje Groningen & Amsterdam werken specialisten vanuit data science, development, creative & digital marketing nauw samen aan innovatieve projecten. 

Jouw ontwikkeling staat centraal De ontwikkelingen in ons vakgebied gaan hard en daarmee jij ook. Jaarlijks investeren we dan ook flink in de training & ontwikkeling van onze mensen. In ons MyLearning platform kun je kiezen uit (duizenden) online - , plenaire - en externe trainingen. Jouw carrièrepad ligt bij ons niet vast. Je krijgt de mogelijkheid om je continu verder te ontwikkelen in andere specialismen of posities. Bovendien zijn er door ons internationaal netwerk genoeg kansen om je ambities waar te blijven maken. 

Ons DNA We hebben een hechte, open cultuur die wordt gevormd door het DNA van onze mensen en waarin teamgevoel een belangrijke rol speelt. Ons DNA uit zich het beste in een dare-do-drive mentaliteit. We hebben het lef om kansen te pakken, zijn succesvol door gewoon te doen en de top bereiken is voor ons slechts een doorstart. Deze gedrevenheid combineren we graag met een flinke dosis fun en ontspanning. 

Waar ga jij het verschil maken? Naast een baan na je studie, bieden wie ook stages en bijbanen tijdens je studie met een duidelijke focus op jouw ontwikkeling als specialist. Ben jij benieuwd waar jij het verschil kunt maken op onze projecten in binnen- en buitenland? Check dan alle mogelijkheden op werkenbijstorm.nl 

Back to top
Cancel