Website
http://nl.milliman.com/Amsterdam-careers/
Sector
Actuary, Consultancy, Data Science, Financial Risk Management
Required language
Dutch, English
Location
Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

About Milliman

Milliman is een van de grootste onafhankelijke actuariële consulting firma’s ter wereld. Milliman is opgericht in 1947 in Seattle en heeft wereldwijd meer dan 3,000 werknemers verdeeld over 59 kantoren. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg werken wij breder dan het traditionele actuariële en zijn we ook actief binnen quantitative finance, data science en zijn we regelmatig betrokken bij M&A-projecten in de verzekeringssector. Tot onze opdrachtgevers behoren naast verzekeraars o.a. banken, overheidsinstellingen en woningcorporaties.

Milliman staat bekend als een unieke werkgever. Onze cultuur is kennis- en resultaat gedreven en wij zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen. De ene dag ontwikkel je een nieuw pricing model voor een verzekeraar, de volgende dag denk je mee over een financieringssysteem of adviseer je in een M&A traject.

Samengevat betekent werken voor Milliman het volgende:

  • Getalenteerde en gemotiveerde collega’s die altijd bereid zijn je te helpen;
  • Een flexibele werkomgeving, je beheert je eigen agenda;
  • Professionele vrijheid, je hebt de ruimte om je eigen specialisatierichting te kiezen;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels postmasters of onderzoeksprojecten;
  • Een marktconform salaris met een resultaatsafhankelijke bonus.

Wij zijn continu op zoek naar goede studenten met een passie voor wiskunde die willen helpen om onze groeiambities waar te maken. Neem voor informatie over stagemogelijkheden en startposities contact op met talent.benelux@milliman.com

Back to top
Cancel