Sector
Data Science
Required language
Dutch, English

About DataNext

Vanuit een rijke historie, opgebouwd in de afgelopen 15 jaar is sinds medio 2017 DATANEXT in haar huidige vorm een feit. Inmiddels is DATANEXT uitgegroeid tot dé primaire speler binnen een groep bedrijven en oplossingen; de DATANEXT Group. Binnen de groep staat data ontsluiten, structureren, inzichtelijk en actionable maken centraal. Er is voortdurende focus op innovatie, ondersteunt door de structurele inzet van kunstmatige intelligentie en machine learning. Dit doen we onder andere met ons eigen Data Management Platform (DNX).
Bij DATANEXT werken we met een klein maar hecht en groeiend team van developers, data scientists, projectmanagers, supportmedewerkers, office- en operationeel managers én een tweekoppige directie. Ons team ademt, spreekt en schrijft data. Alles draait om Big Data. En dan vooral de waarde van en de mogelijkheden met deze data. Wij komen ’s ochtends uit bed om ons constant en op een innovatieve manier in te zetten om het gat te dichten. Tussen CRM & Online marketing. Tussen Data & Resultaat. Tussen Potentie & Prestatie. Tussen Klant & Business.
Wij kijken graag naar de mens achter het cv. Lijkt je een functie binnen ons bedrijf de volgende stap? Overtuig ons dan vooral van jouw meerwaarde en dan gaan we graag met je in gesprek!

Back to top
Cancel