Website
https://careers.aegon.com/nl/home/netherlands/
Sector
Actuary, Banking, Financial Risk Management
Required language
Dutch, English

About Aegon

Bouw je eigen toekomst – bij Aegon!
Bij Aegon voelen we ons verantwoordelijk voor de financiële be­wustwording en ontwikkeling van mensen. We bieden begrijpelijke oplossingen waardoor onze klanten bewuste keuzes kunnen maken voor een gezonde financiële toekomst. Zo helpen we mensen financieel gezond oud te worden. Deze visie vraagt om medewerkers die helder communiceren en zelf initiatief nemen in het belang van onze klanten.

Als medewerker van Aegon zie je onze visie terug in je dagelijkse werkzaamheden. Onze klanten weten niet alles van financiële producten. Met jouw kennis en ervaring kun je klanten helpen de juiste keuzes te maken, waardoor ze beschermd worden tegen inkomensverlies of kunnen sparen voor later. En daarvoor hoef je niet per se verzekeringsadviseur te zijn. Zeker als marketeer, analist of actuaris is je rol belangrijk. Waar je ook werkt binnen Aegon, je werkt altijd voor je klant.

Achtergrond van Aegon
Aegon is een toonaangevende financiële dienstverlener die wereldwijd zo’n 40 miljoen klanten helpt met oplossingen op het gebied van vermogensbeheer, pensioenen en verzekeringen. Momenteel is Aegon wereldwijd actief in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika, en in opkomende landen als Brazilië, India en China.

Op basis van een eerlijke dialoog ontwikkelen we begrijpelijke oplossingen die onze klanten financieel zelfstandig en onafhan­kelijk maken. In totaal zijn we verantwoordelijk voor een beheerd vermogen van ruim 50 miljard euro.

De markt van de financiële dienstverlening verandert in hoog tempo. Om mee te gaan met deze veranderingen zijn we binnen Aegon bezig met een innovatieslag waarin we e-commerce, intelligence en technologie inzetten als strategische factoren om klanten nog gerichter van dienst te kunnen zijn. Deze uitdagende ontwikkeling heeft al een aantal bijzondere start-ups opgeleverd, waaronder Kroodle, de eerste Facebook-verzekeraar, en Knab, een digitale bank met een volledig nieuw businessmodel. Deze digitale revolutie biedt nog veel meer kansen. Daar hebben we mensen voor nodig met passie en lef, talent dat zich wil verbinden en snel échte veranderingen kan realiseren.

Waarom Aegon?
Bij deze veelbelovende revolutie kunnen we talenten ge­bruiken die helder kunnen communiceren, analytisch sterk zijn en in staat zijn om zelf initiatieven te nemen in het belang van onze klanten. We zoeken gedreven studenten econometrie, informatica, wiskunde of natuurkunde die hun kennis willen inzetten voor een prachtige toe­komst – voor jezelf, voor onze klanten en voor Aegon als toon­aangevende financiële dienstverlener. Heb jij passie en lef, en wil je écht verschil kunnen maken? Dan biedt Aegon je alle ruimte en kansen om die schitterende toekomst voor ons allemaal mo­gelijk te maken. Zoals we onze klanten bewust willen laten kiezen voor de producten van Aegon, zo willen we ook dat jij bewust kiest voor ons als werkgever. Omdat je goed bent in wat je doet en altijd op zoek bent naar manieren om jezelf te verbeteren. Omdat je vernieuwende ideeën hebt en deze ook omzet naar concrete initiatieven. En omdat je samen met je collega’s moeilijke zaken makkelijk maakt. Herken jij jezelf hierin, kijk dan of we voor jou een vacature hebben.

Wat bieden we jou?
We bieden een prettige en energieke werkomgeving aan waar persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staat. Zo investeren wij ook in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en persoonlijke coaching. Binnen Aegon wordt er veel waarde gehecht aan collegialiteit en samenwerking. De sfeer wordt ervaren als open en dynamisch en eerlijkheid en oprechtheid wordt ontzettend gewaardeerd. We bieden jou daarnaast ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Young Professional Traineeship
Heb je een (bijna) afgeronde Master in econometrie, natuurkunde, wiskunde, actuariaat of aanverwante opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanaf september starten de Young Professional Traineeships op het gebied van Finance/Risk, IT , Data en Online.

Interesse?
We zijn altijd op zoek naar ambitieuze en enthousiaste studenten die open staan voor nieuwe uitdagingen; iemand die die initiatiefrijk is, oplossingsgericht kan denken en, wanneer het moet, risico’s durft te nemen.

Ben je benieuwd welke stages en/of traineeships Aegon jou te bieden heeft? Kijk dan op werkenbijaegon.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Adinda Janse via adinda.janse@aegon.nl.

Back to top
Cancel