Website
http://www.werkenbijachmea.nl
Sector
Actuary, Data Science
Required language
Dutch, English

About Achmea

Start je carrière bij Achmea en help mee om de toekomst gezonder én veiliger te maken!

Het levensgeluk van 10 miljoen klanten. Dát is waar wij ons dagelijks samen voor inzetten. In de praktijk betekent dat schaven aan risicomodellen, onze websites verbeteren en marketinguitingen bedenken die bij miljoenen mensen blijven hangen. Ook blijven we doen wat we al 200 jaar waarmaken: schade vergoeden en helpen bij herstel. Samen met 12.000 collega’s maken we Nederland elke dag een stukje gezonder, veiliger en toekomstbestendiger. Meer dan ooit hebben we daarom behoefte aan Hartlopers: Iemand die zijn hart volgt, voorop loopt in zijn vakgebied en zijn talent inzet voor een gezonde en veilige samenleving. Wordt Hartloper én loop met ons mee!

Vooroplopen vanuit je hart!

Nieuwe verwachtingen, nieuwe mogelijkheden. We zien en herkennen ze voor onze klanten. En blijven onze organisatie er voortdurend op aanpassen. Interpolis ontwikkelde #PhoNo voor mobielvrij fietsen. Centraal Beheer helpt de niet zo handige Harry’s met de Klushulp. En Zilveren Kruis regelt met Gezond Thuis, dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van innovaties op het gebied van gezondheid, woonomgeving, mobiliteit en toekomstvoorziening. Allemaal dankzij de inspanningen van collega’s die daar met hart en ziel aan werken.

Ben jij een Hartloper?

Bij Achmea ben je niet zomaar ‘data-engineer’, ‘financieel expert’ of ‘juridisch medewerker’. Je bent in eerste plaats een ‘Hartloper’. Iemand die zijn hart volgt, voorop loopt in zijn vakgebied en zijn talent inzet voor een gezonde en veilige samenleving. Een toekomst waarin mensen langer gezond blijven, veilig en gelukkig wonen, slim en zorgeloos reizen, financieel fit zijn, lekker werken en frank en vrij durven ondernemen. Daarom hebben we meer dan ooit behoefte aan talent: mensen die innoveren met maatschappelijke impact en samen met ons Nederland (en een stukje daar buiten) gezonder, veiliger en bestendig maken voor de toekomst. Ben jij klaar om deze stap te zetten? Dan vertellen we je graag meer! Je studierichting? Dat maakt niet uit. Wij zijn vooral benieuwd naar je ambitie en je talenten.

Data & Actuariaat bij Achmea

Bij Achmea hebben we dagelijks te maken met enorme hoeveelheden data. Data die waardevolle aanwijzingen kunnen geven als het gaat om het vinden van nieuwe marketingoplossingen. Data die tot grote inzichten kunnen leiden als het gaat om innovaties of nieuwe producten. Data die onze klanten helpen bij het voorkomen van schade. Data die wij gebruiken bij het doorrekenen en evalueren van risico’s.

Achmea is op zoek naar specialisten die als geen ander data kunnen interpreteren en verbanden kunnen leggen. Die complexe gegevens en feiten vlijmscherp af kunnen pellen en door weten te dringen tot de achterliggende vraag. En die weten hoe waardevol data kunnen zijn en dit kunnen vertalen naar een waardevol advies.

Daarnaast is Achmea op zoek naar toekomstig actuarissen. Vakspecialisten die risico’s in kaart kunnen brengen en deze op waarde kunnen schatten. Die mede bepalend willen zijn voor de prijzen van verzekeringen. En die verantwoordelijkheid kunnen dragen om toe te zien op onze solvabiliteit, rentabiliteit en technische voorzieningen. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van diverse complexe modellen op basis van de nieuwste inzichten. Door de enorme toename van datagebruik, wordt er ook steeds intensiever samengewerkt tussen data-specialisten en actuarissen. Zo worden actuarissen bij Achmea gestimuleerd om ook data science technieken aan te leren.  Als actuaris bij Achmea kun je werken op diverse onderwerpen zoals pricing en risicomanagement. Wij zoeken zowel mensen die zich echt willen specialiseren als actuarissen die zich in de breedte willen ontwikkelen. Achmea biedt voor verschillende actuarissen die echt impact willen maken een goede uitdaging!

Dit is werken bij Achmea

Bij Achmea werk je waar, wanneer en hoe je dat wilt. Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om zelf je werktijden- en dagen in te delen. Thuis alles beschikbaar om net zo efficiënt te werken als op kantoor? We regelen het voor je. En verder? Best veel, teveel om op te noemen:

  • “Als starter hoor je er helemaal bij. Je krijgt volop kansen. Of je ze pakt? Dat is aan jou!”
  • “Een corporate zonder hiërarchie? Ja! Je trekt jouw leidinggevende gewoon even aan zijn mouw.”
  • “Je leven lang leren. Dat is ons uitgangspunt. Shop in ons enorme opleidingsaanbod en kies wat bij jou past.”
  • “Switchen naar een andere functie, afdeling, merk of zelfs divisie? Het is bij ons eerder regel dan uitzondering. Wat wil je ook met ruim 16.000 medewerkers, 7 locaties én meer dan 20(!) sterke merken.”

Hé Hartloper, loop jij met ons mee?

Loop jij voorop én ben jij op zoek naar een werkgever die dat ook doet? Ga naar werkenbijachmea.nl en ontdek jouw kansen!

Back to top
Cancel