Sector
Actuary, Data Science
Required language
Dutch, English

About a.s.r. verzekeringen

a.s.r.

Bij a.s.r. doen we waar anderen over praten. We doen er alles aan om mensen te verzekeren en vermogen op te bouwen op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. Ook jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we echt belangrijk. Met onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden en loopbaanbegeleiding ontdek je waar jouw talenten en passies liggen. Ook krijg je alle ruimte om regie te nemen. Over je loopbaan, de manier waarop én wanneer je je werk doet. We stimuleren je om te ondernemen binnen je functie, na te denken over je rol en voorstellen te doen om jouw bijdrage nog groter te maken.

a.s.r. hoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. Wij staan genoteerd aan Euronext Amsterdam en zijn opgenomen in de AEX. Via onze merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Loyalis bieden we duurzame producten en diensten aan op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken voor consumenten en MKB. Daarnaast zijn we actief als vermogensbeheerder en belegger via a.s.r. real estate en a.s.r. vermogensbeheer. a.s.r. speelt als verzekeraar, belegger en werkgever een leidende rol op het gebied van duurzaamheid. Met ons beleggingsbeleid zijn we koploper in de Eerlijke Verzekeringswijzer en staan we op de eerste plaats in de ranking van de Nederlandse Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO). We maken ons hard voor financiële zelfredzaamheid door projecten te initiëren die mensen helpen bij het maken van bewuste financiële keuzes. Daarnaast stimuleren we duurzame inzetbaarheid en richten we ons op het voorkomen van ziekte, verzuim en arbeidsongeschiktheid. Bij a.s.r. werken ruim 4000 medewerkers. 

Wil jij tijdens je studie waardevolle werkervaring op doen? Wij hebben regelmatig stageopdrachten en denken graag met je mee over een afstudeeronderwerp. Studeer jij binnenkort af? Geef jouw carrière een vliegende start met ons traineeship of één van onze uitdagende startersfuncties.

Kom groeien bij a.s.r.!

#persoonlijkeontwikkeling #duurzaam #maatschappelijkverantwoordondernemen #eigenregie

www.instagram.com/werkenbijasr

www.werkenbijasr.nl

Back to top
Cancel