Company
Belsimpel
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Data Science, Other
Required language
Dutch, English

Description

Jij bepaalt samen met je team wat het assortiment van Belsimpel wordt!

Als assortimentspecialist van de snelst groeiende telecomwinkel van Nederland kunnen we op jou rekenen: jij vindt het leuk om namens het bedrijf keuzes en analyses te maken over nieuwe producten in onze markt. Je hoeft echt geen expert te zijn op het gebied van telefoons en accessoires, zolang je er maar voor openstaat om hier zoveel mogelijk over te leren! Ben je al een smartphone gek? Dan is dat ontzettend mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. We leren je dat.
 

Wat doe je als Assortimentspecialist?

Jij bent degene die ervoor zorgt dat al onze producten op de juiste manier worden aangeboden aan een miljoenenpubliek. Telefoons, tablets, screenprotectors, maar ook koptelefoons, speakers en smartwatches; jij zorgt ervoor deze producten met precisie online worden gezet. Maar dat is niet het enige! Je schrijft ook nieuwsberichten waarin je de nieuwste toestellen uitlicht, je zorgt er voor dat jouw kennis vertaald wordt naar een duidelijk videoscript en je adviseert over het te voeren assortiment. 

Om er zeker van te zijn dat ons assortiment volledig is volg je de rest van de markt om te kijken of we alle nieuwste producten hebben toegevoegd. Dit doe je door contact met fabrikanten te onderhouden, maar ook door zelf online op zoek te gaan. Wanneer we besluiten om een nieuw product toe te voegen ben jij verantwoordelijk voor de zichtbaarheid om de site. Je bent dus van A tot Z betrokken bij de invulling van ons assortiment! 

Veel teams hebben jouw kennis en expertise nodig om hun werk goed te kunnen doen, zoals Team Video. Je denkt mee over het videoscript voor toestelreviews en als je het leuk vindt is het ook mogelijk om zelf voor de camera te staan in deze video's! Benieuwd hoe dat er uit ziet? Bekijk hier een video met Kas, één van onze assortiment specialisten. Daarnaast bepaal jij samen met Team Winkelsupport wat er in onze winkels komt te liggen en overleg je met Team Marketing welke toestellen populair zijn, zodat zij hun campagnes hierop kunnen inrichten. Het kan zijn dat je deze kennis nog niet in huis hebt, maar dat is geen probleem. We helpen je graag! 

Binnen het team en Belsimpel vinden we verbetering erg belangrijk en daardoor is jouw input ontzettend waardevol! In het begin zul je veelal de basistaken leren. Zodra je die onder de knie hebt kun je eigen projecten oppakken. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en er wordt geluisterd wanneer jij met een tof idee komt. Door het contact met ervaren collega's, het schrijven van scripts en nieuwsberichten en door te werken aan projecten, leer je razend snel. Je komt terecht in een omgeving met fanatieke en slimme collega's die vooruit willen. Dat biedt jou de ideale springplank voor je eigen carrière! 

Zo kan je dag eruitzien

Je komt het kantoor binnenlopen, start je computer op en zet koffie voor het gehele team. Zodra iedereen er is begint de dagstart, hierin nemen we de planning voor de dag door en legt Diede uit wat er die dag op jouw to-do staat. Jij hebt verschillende taken op jouw planning staan, zo ben jij vandaag verantwoordelijk voor de gezamenlijke inbox, je gaat een aantal producten voorbereiden in het systeem en er moet een nieuw videoscript geschreven worden. Je start met het checken van de mailbox, je ziet dat er een mail is binnengekomen van Romée van Team Inkoop waarin ze vraagt of jij jouw mening over een aantal producten wil geven. Ze is benieuwd of deze producten interessant zijn om aan te bieden. Jij doet online wat onderzoek en geeft aan dat deze producten zeker bij Belsimpel passen! 

Na een broodje en een potje tafeltennis met Jelle ga je door met het maken van het videoscript voor een nieuw Xiaomi toestel. Dit script wordt vervolgens gebruikt voor de toestelreview die al onze klanten kunnen bekijken voordat ze een product bestellen. Na het schrijven van het videoscript, mailt inkoop om te vragen of we zo snel mogelijk een paar accessoires online kunnen zetten. Jij pakt dit gelijk op, maar ziet dat je wat informatie mist. Je vraagt je collega Jesper of hij misschien weet waar je die informatie kunt vinden. In de dagafsluiting bespreken we allemaal onze dag en jij geeft trots aan dat je veel producten online hebt gezet en dat morgen de nieuwe toestelreview met jouw script wordt gefilmd! 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en speciale Belsimpel Benefits bieden wij ook: 

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor

Vergroot je (super)krachten

Werk met >600 fanatieke collega's

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

  • Je volgt momenteel een HBO- of WO-opleiding.

  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

  • Jij werkt erg secuur en precies.

  • Het is een pre als je enigszins techy bent en de trends op het gebied van smartphones volgt. Zo niet, dan lijkt het je leuk om veel te leren over deze wereld.

  • In de eerste vier weken ben je 16 uur per week (of meer) op doordeweekse dagen beschikbaar tussen 9:00 en 18:00. Na deze vier weken is er de mogelijkheid om ook op doordeweekse avonden te werken.

Solliciteer nu

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Back to top
Cancel