Company
Belsimpel
Type
Other
Location
Groningen
Sector
Data Science, Other
Required language
Dutch, English

Description

Koop slim in zodat wij onze klanten de beste prijs kunnen garanderen!

Parttime | 16u/w | Hoofdkantoor Groningen

Een analytische bijbaan met verantwoordelijkheid en uitdaging.

Ben jij in je vrije tijd met aandelen bezig of vergelijk je altijd alle prijzen tot in den treure voor je een aankoop doet, dan is deze bijbaan echt iets voor jou. Belsimpel is inmiddels in Nederland de grootste verkoper binnen de telecombranche. We kopen jaarlijks meer dan een miljoen smartphones en andere producten in en hebben dit jaar de stap gemaakt naar de internationale markt, waarbij we al in 16 Europese landen verkopen. Als inkoper zorg jij voor de beste prijzen en meest accurate voorraad.

Wat doe je als Junior Telecom Purchaser?

Als parttimer in het inkoopteam focus jij je op de volledige ondersteuning van het inkoopproces, hierdoor zit je extreem dicht op het vuur. Jij bent degene die een zo goed mogelijke voorzet geeft als het gaat om de aantallen die we in moeten kopen. Door analyses te maken op eerdere verkoopcijfers, de actuele voorraadstatus en de al verwachte binnenkomende goederen, maak jij een inschatting van wat we nodig hebben. Deze bestellingen zet je klaar en schuif je naar voren zodat de fulltimers in je team snel een knoop door kunnen hakken als ze gaan inkopen.

Daarnaast ben jij zowel intern als extern hét aanspreekpunt van Belsimpel. Intern denk je hierbij aan contact met de Klantenservice over actuele levertijden, vragen van Finance over binnengekomen facturen, maar ook contact met Logistiek en Marketing. Daarnaast heb je contact met leveranciers uit vrijwel alle landen van Europa via media als Skype en Whatsapp. Jij houdt in Excel bij wat hun beste aanbiedingen zijn, zodat de fulltimers snel een beslissing kunnen maken. Ben je wat langer aan de slag en krijg je er handigheid in? Dan check je ook via sites als Tweakers hoe we in de markt staan en doe je naar eigen inzicht aanpassingen in de verkoopprijzen op de website.

Je werkt in een compact team met zeer ervaren inkopers waar je veel 1 op 1 begeleiding van krijgt. Hierdoor zit je super dicht bij de core business en grote deals die dagelijks worden gemaakt. Deze parttime functie geeft je een kijkje in de keuken waarbij je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Tevens zijn er mogelijkheden om door te stromen naar de functie van fulltime Telecom Purchaser. Naast deze mooie kans om jezelf te ontwikkelen, heerst er een ontzettend gezellige sfeer en zijn er regelmatig leuke activiteiten om je collega’s nog beter te leren kennen. 

Zo kan je dag eruit zien

Wanneer je om iets voor 9 achter je bureau schuift, komt Titus al aan met een kop koffie. Jullie beginnen met de dagstart waarin de belangrijkste taken van de dag worden besproken. Elke ochtend maak je samen met je team de want-to-buy op; welke toestellen en tablets moeten er aangevuld worden in de voorraad enwat zijn de aantallen? Terwijl de aanbiedingen binnenstromen stel jij je collega’s op de hoogte van de allerbeste deals zodat zij deze niet missen en houd jij de mailbox in de gaten. Tijdens de middagpauze ga je naar de kantine, waar jouw bestelde broodje gezond voor je klaar staat. Halverwege je broodje word je uitgedaagd voor een potje tafeltennis: Arjen wil een revanche voor de verloren pot van gisteren. Je verslaat Arjen nogmaals en voldaan ga je weer aan het werk.

In de middag controleer je of alle verwachte leveringen zijn binnengekomen. Je past waar nodig de levertijden op onze website aan door een nieuwe leverindicatie bij de leverancier op te vragen. Daarnaast heb je een overleg met Gijs, die jou van feedback voorziet op basis van je werk van afgelopen week. Je had een goede week, maar krijgt wat learnings mee die je direct morgen toe kunt gaan passen. Ten slotte ga je aan de hand van actuele sales data een forecast maken voor de verkopen van verschillende merken voor de komende periode. Samen met Tom loop je het forecast voorstel door en stuur je deze naar onze distributeurs zodat we voldoende voorraad krijgen. Al met al een productieve dag, je sluit je PC af en rolt samen met je team door naar een restaurant, vanavond hebben jullie namelijk een teamuitje! 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook:

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >600 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je zit in je laatste fase van je bacheloropleiding of volgt een masteropleiding, bij voorkeur in een bedrijfskundige of meer bèta hoek. 
  • Je bent 16u per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9:00 - 18:00.
  • Op het gebied van communicatie sta jij sterk en je deinst niet terug voor wat extern contact in de toekomst, hier word je natuurlijk in begeleid.
  • Je mindset is commercieel, maar ook analytisch ben je ijzersterk.

Solliciteer nu

Back to top
Cancel