Company
Deloitte
Type
Internships
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Financial Risk Management, Other
Required language
Dutch, English
Website
http://www.werkenbijdeloitte.nl/

Description

Het Financial Risk Management team versterken en samenwerken op projecten met meer ervaren collega’s om buitengewone prestaties te leveren.

What impact will you make?

Credit Risk professionals helpen banken en andere financiële instellingen om de risico's die verbonden zijn aan de kredietcomponent van hun portefeuille onder controle te houden. In deze context zijn verliezen voornamelijk het gevolg van het feit dat kredietnemers of tegenpartijen hun verplichtingen niet nakomen volgens overeengekomen voorwaarden. Als gevolg voeren Credit Risk professionals hun werk uit in overeenstemming met de huidige regelgeving, in een omgeving die voortdurend verandert, gekenmerkt door de komst van nieuwe digitale en data gestuurde beslissingen.

Een Werkstudent bij Deloitte Financial Risk Management maakt een impact op de globale financiële industrie door voor invloedrijke klanten op projecten te werken die een positieve invloed hebben op de ontwikkelingen van de financiële industrie. Als werkstudent zal je het Financial Risk Management team ondersteunen op verschillende gebieden, zoals het opzetten van proposals, het maken van KPI dashboards om de zakelijke inzichten te verbeteren, het verwerken van data en het toepassen van technieken uit jouw studie om nieuwe modellen te ontwikkelen.

Je zal deelnemen aan een collaboratieve bedrijfscultuur waar getalenteerde individuen hun beste werk laten zien. Binnen Deloitte waarderen we een innovatieve houding, een multidisciplinaire interesse en een uitzonderlijke dienstverlening door expertise en professionaliteit. Je zult altijd in een team werken met consultants, die je feedback geven en je helpen te ontwikkelen.

Nikki working on her laptop

This is how

 • het ontwikkelen en communiceren van een strategische en innovatieve visie op de financiële dienstverlening;
 • in staat zijn om connecties te maken met en advies uit te brengen op verschillende aspecten van financiële instellingen;
 • jouw vaardigheden toepassen op kwantitatieve modellen en data analyse;
 • communicatie met collega’s en leergierigheid;
 • het opbouwen van een groot netwerk binnen de financiële dienstverlening en gelijkgestemden op het gebied van kwantitatief modelleren.

What we offer

 • Een vast salaris.

  Een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen.

 • Vergoeding om een thuiswerkplek in te richten om te zorgen dat je op een ergonomisch verantwoorde manier kunt werken.

  Flexibele werktijden, je deelt je eigen agenda in.

What you offer

Als het aankomt op de technische aspecten van deze functie, kan er van alles op je pad komen. Tegelijkertijd kun jij het team inspireren en motiveren met nieuwe inzichten om uitstekende resultaten op te leveren. Je durft nieuwe dingen te proberen en je blijft leren en jezelf ontwikkelen, ook al ondervind je gedurende het proces tegenslagen. Voor de rol van Werkstudent in het Credit Risk team, zijn we op ook op zoek naar het volgende:

 • je bent ingeschreven in één van de volgende studies: Actuarial Science, Econometrics, Mathematics, Economics, (Quantitative) Finance of een andere bèta studie;
 • je bent tenminste 3 dagen per week beschikbaar gedurende minimaal 3 maanden;
 • je woont in Nederland;
 • je hebt affiniteit met de financiële sector;
 • je hebt uitstekende analytische vaardigheden;
 • je hebt affiniteit met kwantitatief modelleren en/of programmeren;
 • je bent een teamspeler;
 • je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • je bent ambitieus, onafhankelijk, energiek en in staat om te presteren onder druk;
 • je bent resultaatgericht, terwijl je de kwaliteit van je werk waarborgt; en
 • je beheerst het Engels goed, zowel sprekend als schriftelijk.

Thumbnail of YouTube video

(W)here

Je deelt je expertise met ongeveer 30 collega's van het Credit Risk Modeling team wat onderdeel is van Financial Risk Management binnen de Risk Advisory tak van Deloitte.  Financial Risk Management focust op modelontwikkeling en -validatie voor belangrijke financiële dienstverleners in Nederland, waarbij kwantitatieve methoden en technieken worden gebruikt om verschillende uitdagingen op te lossen. Dit omvat modelleertechnieken uit quantitative finance, statistiek en toegepaste wiskunde. Daarnaast dienen we ook rekening te houden met de impact van wet- en regelgeving.

Op deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom waarderen we innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteer nu!

Back to top
Cancel