Company
DataNext
Type
Internships
Location
Groningen
Sector
Data Science
Required language
Dutch, English

Description

DATANEXT is een solide werkgever, met een fijn kantoor in Groningen Zuid. We hebben diverse teams, die o.a. bestaan uit Data Scientists, Data Developers, Customer Success Consultants en Developers, waarbij jij mede verantwoordelijk bent voor de (door) ontwikkeling van ons eigen Data Managent Platform en ons Marketing Automation Platform. We hebben de ambitie om een leading – next generation – business intelligence en data analyse oplossing voor een breed scala aan toonaangevende opdrachtgevers te onderhouden en door te ontwikkelen, o.a. door het toevoegen van Kunstmatige Intelligentie.

Kunstmatige Intelligentie is één van de snelst groeiende en boeiende industrieën. Machines en computers zijn extreem goed geworden in het herkennen van spraakherkenning, zelfstandig “typen”, of zelfs spreken en converseren. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Machine Learning modellen. Echter: één van de key componenten van een goed getraind model, is (correct) gelabelde data.

Om dat te bereiken zoeken wij mensen die door onze modellen gegenereerde transcripties willen en kunnen controleren en waar nodig corrigeren, om zo onze systemen te verbeteren. Daarnaast kan je aan taken denken waar emotie, sentiment en persoonlijkheid worden geclassificeerd in recordings of transcripties. Alle werkzaamheden  vinden plaats binnen ons eigen platform.

Jij? Jij bezit een laptop, beschikt over een internet verbinding en bent érg scherp op details. Je werkt zorgvuldig.
Uren zijn flexibel en in overleg (maar wel altijd tijdens onze kantoortijden), we adviseren niet meer dan 5 uur per dag, aangezien een goede concentratie erg belangrijk is. Werken kan vanuit huis, of bij ons op kantoor.

Interesse? Laat het ons weten via hr@datanext.nl, onder vermelding van de functietitel en gericht aan Marloes Scheffer of bel naar 050-2003100.

Back to top
Cancel