Company
DataNext
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Data Science
Required language
Dutch, English

Description

Kom jij ons RED (Research, Experiment and Development) team aanvullen met jouw unieke persoonlijkheid en kennis van Machine Learning? Zie jij de potentie in big data en zet je deze moeiteloos om in performance? Schrijf jij liever algoritmes dan sollicitatiebrieven en voel jij je comfortabel bij het toepassen van specifieke of juist meer hybride technieken om te kunnen voorspellen en besluitvorming te ondersteunen? Lees dan snel verder:

De functie

Je levert een essentiële bijdrage aan een business intelligence en data analyse oplossing voor een breed scala aan toonaangevende opdrachtgevers. Dankzij jouw kennis van Machine Learning e/o Deep Learning, e/o Artificial Intelligence groeit het team naar een hoger niveau. Je past in deze functie verschillende geavanceerde technieken toe om data om te zetten in inzichten. Deze inzichten worden door onze klanten gebruikt om gedrag te verklaren, voorspellen en/of te beïnvloeden. Naast het (door)ontwikkelen van onze platformen ga je ook proactief op zoek naar kansen die verscholen liggen in ruwe data vanuit diverse in- en externe databronnen. De belangrijkste zijn; Automatic Speech Recognition, Audio analysis, Natural Language Processing, Network modelling, Big Data analysis.

Jij

Bent een enthousiaste persoonlijkheid en gepassioneerd in je werk. Je hebt brede kennis van datamodellen en datatypen. Je hebt ruime ervaring met Python en bij voorkeur met SQL. Je hebt een afgeronde studie of professionele achtergrond in Artificial  Intelligence of Computer Science.

Je bent creatief en analytisch. Je neemt je verantwoordelijkheid en kijkt verder dan alleen je eigen takenpakket. Je bent betrokken en stelt je flexibel op.  Je krijgt veel ruimte om zelf vorm te geven aan jouw werkdag en wij zien uit naar wat jij komt brengen!

Wij

De DATANEXT Group is uitgegroeid tot een ambitieuze club mensen die haarfijn aanvoelen wat de klant nodig heeft. Samen hebben wij zeker 25 jaar aan kennis en ervaring in software development opgebouwd. Deze kennis en ervaring zetten wij in om onze klanten maximaal te ontzorgen. Daarbij laten we de data het werk doen. Wij bouwen prachtige platforms die ingezet kunnen worden voor marketing automation, quality monitoring van klantcontact, AVG-ondersteuning en Lead Management. We hechten veel waarde aan duurzame relaties. Onze ambitie niveau ligt hoog; wij willen markleider zijn met ons platform in data- en digitalisering vraagstukken waarbij de (eind) klant centraal staat.

Nieuwsgierig?

We komen graag met je in contact! Maak je interesse kenbaar met een CV en korte motivatie via e-mail naar hr@datanext.nl t.a.v. Marloes Scheffer of bel naar 050-2003100. Pas je niet helemaal in het plaatje maar denk je tóch de collega te zijn die we zoeken? Overtuig ons en wij gaan graag met je in gesprek!

Back to top
Cancel