Company
DataNext
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Data Science
Required language
Dutch, English

Description

Kom jij werken bij het leukste techbedrijf van Nederland? Wij verzamelen, structureren en analyseren de data van onze klanten zodat deze maximaal toepasbaar is. Hou jij ervan om de klant optimaal te ontzorgen en adviseer jij graag op basis van data? Lever jij graag maatwerk en heb je een proactieve instelling? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

De functie

In de functie van Client Service & Data Consultant ben je verantwoordelijk voor een optimale klantbeleving. Je beoordeelt de klantvraag op zowel prioriteit en manier van afhandelen. Je werkt hierin nauw samen met je directe collega’s en onze andere afdelingen en bewaakt de voortgang en afhandeling van klantvragen. Je voert een gedegen projectadministratie in onze JIRA omgeving. De klantvragen kunnen technisch, administratief, financieel en commercieel van aard zijn. Samen met je collega’s zorg je voor voldoende dekking om de service te bieden die onze klanten van ons gewend zijn.  Naast het onderhouden van klantcontact zijn er nog tal van andere werkzaamheden die belegd zijn bij de servicedesk. Denk hierbij aan:

  • Het uitvoeren van systeembeheerverzoeken naar onze backend omgeving.
  • Het vullen van de knowledge base (JIRA Confluence).
  • Het leggen van een link tussen wat de klant wil en de technische haalbaarheid.
  • Projectmanagement huidige klanten / nieuwe klanten.
  • Het up-to-date houden van ons ticket systeem.

Jij

Hebt HBO werk en denkniveau en ervaring met datasystemen en SQL. Je toont initiatief, neemt verantwoordelijkheid en kijkt breder dan je eigen takenpakket. Je hebt een flexibele instelling en wordt beloond op basis van je betrokkenheid, passie en talent. Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en schrift en hebt ongeveer 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit met online marketing is een pré.

Wij

De DATANEXT Group is uitgegroeid tot een ambitieuze club mensen die haarfijn aanvoelen wat de klant nodig heeft. Samen hebben wij zeker 25 jaar aan kennis en ervaring in software development opgebouwd. Deze kennis en ervaring zetten wij in om onze klanten maximaal te ontzorgen. Daarbij laten we de data het werk doen. Wij bouwen prachtige platforms die ingezet kunnen worden voor marketing automation, quality monitoring van klantcontact, AVG-ondersteuning en CRM. We hechten veel waarde aan duurzame relaties. Onze ambitie niveau ligt hoog; wij willen markleider zijn met ons platform in data- en digitalisering vraagstukken waarbij de (eind) klant centraal staat.

Nieuwsgierig?

We komen graag met je in contact! Maak je interesse kenbaar via e-mail naar hr@datanext.nl  t.a.v. Marloes Scheffer of bel naar 050-2003100. Pas je niet helemaal in het plaatje maar denk je tóch de collega te zijn die we zoeken? Overtuig ons en wij gaan graag met je in gesprek!

Back to top
Cancel