Company
HTG
Type
Internships
Location
Groningen
Sector
Operations Research, Other
Required language
Dutch, English
Website
https://www.bs-htg.com/

Description


gq-JPrRL2IteshERK3R9eeMLd1IiUXtGiv5XUzJI75A2Ll_BO_KVtKMCAY9pWz6WCtVp45G9O4PFqJO2b6b9WXf9XF168EPMAmf7hCpUySw53-mEomn29VztnO-ri9pOF9DyYWM

Begin jij in september 2021 aan jouw afstudeer/meeloopstage? Houd je van een uitdaging en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Wij bieden vanuit HTG stageplaatsen aan voor allerlei verschillende interessegebieden.  

Jouw plek in de organisatie

Onze afdeling Date Science is een afdeling met een lading aan nog onbeantwoorde vragen, dat betekent veel mogelijkheden voor jouw onderzoek. De belangrijkste onderzoeken die geschreven zullen worden, zijn markttoegangsstrategieën voor onze drank- of gezondheids- en schoonheidsdivisie. Voor een stage waar je ervaring wilt opdoen, bieden wij ook een plek. Je kunt met ons mee naar (online) conferenties, internationale contacten opdoen en leren hoe werken in een internationale omgeving echt voelt!

Over HTG

HTG is een toonaangevende internationale distributeur in likeuren en gezondheids- & schoonheidsproducten aan detailhandelaren (B2B) en lokale distributeurs en groothandelaren. Wij voorzien onze klanten van een breed assortiment van premium merken en private labels. Onze passie voor internationale distributie en ons innovatieve vermogen vormen de kern van onze organisatiecultuur: uniek, succesvol en persoonlijk. HTG is onderdeel van de B&S Group, sinds maart 2018 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam. 

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je bent een enthousiaste, leergierige student die gemotiveerd en professioneel is;

  • Je durft initiatief te nemen en zelfstandig te werk te gaan;

  • Je volgt een hbo/wo studie zoals (toegepaste) wiskunde, econometrie, marketing intelligence, data science, informatiekunde of kunstmatige intelligentie.

Ons aanbod:

  • Een stage van 40 uur in de week;

  • Een stagevergoeding van €350,- per maand op fulltime basis;

  • Vaste begeleider en samenwerking met veel van onze professionals op de data science-afdeling;

  • Werken in een jong, ambitieus en snelgroeiend team;

  • Afhankelijk van de maatregelen wordt er (gedeeltelijk) vanuit huis gewerkt. Maar natuurlijk hopen wij snel weer naar kantoor te kunnen;

  • Gezelligheid: regelmatig borrels of een potje tafelvoetbal op de afdeling. Ook tijdens de huidige coronamaatregelen, zoeken we elkaar als afdeling regelmatig online op!   

Interesse?

Solliciteer dan snel op onze website! Voor vragen kun je contact opnemen met Sharon van der Voet: svvoet@bs-htg.com.

Back to top
Cancel