Company
Belsimpel
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Data Science, Other
Required language
Dutch, English

Description

Ambitie & out-of-the-box denken.

Belsimpel is het snelstgroeiende telecombedrijf van heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat er constant nieuwe uitdagingen zijn in het uitbreiden en verbeteren van ons bedrijf. Er liggen stapels nieuwe ideeën op de plank om de strategie van Belsimpel verder te ontwikkelen. Hiervoor zijn we op zoek naar een Business Developer om van deze plannen nieuwe successen te maken.

Wat doe je als Business Developer?

Als Business Developer ben je continu bezig met het ontwikkelen en beter in de markt zetten van onze producten en diensten. Je analyseert de huidige bedrijfsvoering en zoekt altijd ruimte voor verbetering. Dat is erg breed: van ons logistieke proces tot de klantenservice, overal valt winst te behalen. Bovendien zijn er ook mogelijkheden buiten de bestaande processen om, want we zijn erg ambitieus en denken ook na over nieuwe markten: producten en diensten die nu nog niet tot Belsimpel behoren. Je bent een soort interne consultant, wat ervoor zorgt dat je werk ongelofelijk afwisselend is. Geen project is hetzelfde. Daarnaast blijf je bij projecten van A tot Z betrokken en weet je dus precies wat er allemaal binnen de organisatie speelt. Je bent niet bang de diepte in te gaan, maar kunt tegelijkertijd goed het overzicht houden.

Afhankelijk van je eigen kwaliteiten en interesses ga je verschillende projecten aanpakken. Je besteedt een groot gedeelte van je tijd aan het uitvoeren van onderzoek en analyses. Dit is een erg belangrijk aspect van jouw werkzaamheden, omdat we vinden dat je iets alleen écht goed kunt aanpakken als je het ook tot op de bodem uitzoekt en analyseert. Je werkt nauw samen met andere afdelingen en je overlegt regelmatig met andere teams voor een goede samenwerking. Bovendien zitten we met alle teams in één pand, waardoor je snel even bij iemand langs kunt lopen of processen kunt observeren. Eigen initiatief nemen en je ideeën op tafel gooien juichen we 100% toe. Zo kun je echt het verschil maken.

Je werkt in een gedreven team dat bestaat uit ambitieuze Business Developers. Elke dag dagen jullie elkaar uit om samen net een stapje verder te zetten richting een nóg beter Belsimpel. Je werkt dagelijks met Excel en je weet precies wat je moet doen om onze teams naar een hoger niveau te tillen. 

Zo kan je dag eruitzien 

Met een verse kop koffie start je de dag met het openen van de mailbox. Je ziet dat voor vandaag de nalevering van kastonderdelen zal binnenkomen en noteert dit in je notities om te monitoren of het echt is binnengekomen. De afgelopen periode ben je druk bezig geweest met de planning rondom de verbouwing van het magazijn. Nu deze bijna klaar is, kan er nagedacht worden over de vloerbelijning. Je maakt hiervoor een voorstel en bedenkt mogelijke alternatieven zodat je deze later in het Business Development overleg kan bespreken.

Hierna bereid je de meeting voor die gepland staat met het Klantenservice team en de Operations Manager. Black Friday staat voor de deur en op basis van de feedback van afgelopen jaar knoop je het gesprek aan met de betrokken teams om mogelijke verbeteringen voor dit jaar door te voeren. Na het overleg, waar een aantal interessante ideeën naar voren zijn gekomen, heb je nog even kort tijd om deze op te schrijven in je notities voordat je met je team gaat lunchen op de Vismarkt.

Na de lunch zie je dat je de verwachte levering voor vandaag is binnengekomen. Je loopt even langs op de logistieke afdeling en controleert of alles duidelijk is wat er met de geleverde goederen moet gebeuren. Nu je toch op de logistieke afdeling bent, vraag je gelijk ook even de teamleider om input over de ontwerpen voor de vloerbelijning die je vanochtend hebt gemaakt. Hij geeft nog een aantal suggesties. De rest van de middag gebruik je om de suggesties in de ontwerpen van de vloerbelijning te verwerken en om de mogelijkheden rondom de ideeën van Black Friday uit te zoeken.

Op het einde van de dag beantwoord je een aantal mails van collega’s waardoor je mailbox weer leeg is. Tot slot, werk je je notities- en to-do-lijst nog even bij zodat je tevreden en met een leeg hoofd naar huis kan. 

Wie ben jij?

  • Je hebt een technisch WO-diploma en bent op korte termijn beschikbaar;
  • Je kunt in complexe situaties het overzicht bewaren en je bent nieuwsgierig om iets tot de bodem uit te zoeken;
  • Je bent analytisch ijzersterk;
  • Affiniteit met webshops en internet is een voordeel maar niet vereist;
  • Een diploma Technische Bedrijfskunde of Econometrie is een pre! 

Solliciteer nu

Back to top
Cancel