Company
SiRM
Type
Company events
Location
Utrecht
Sector
Strategy Consultancy
Required language
Dutch, English

Description

Hoe houden we innovatieve geneesmiddelen tegen kanker beschikbaar? Hoe kan de kwaliteit van complexe zorg verder verbeteren? Hoe organiseer je reguliere zorg naast zorg voor patiënten met een infectieziekte tijdens een pandemie? Wat is een ‘fair’ salaris voor mensen die in de culturele sector werken? Bij SiRM werken we aan actuele thema’s die de levens van miljoenen Nederlanders raken. Tijdens de SiRM inloopmiddagen ben je van harte welkom bij ons op kantoor om hier meer over te horen.

SiRM is een gerenommeerd strategisch adviesbureau. Onze adviezen zijn gebaseerd op kwantitatieve, economische en conceptuele analyses die bestuurders en beleidsmakers in staat stellen om hun strategie te bepalen of nieuw beleid te ontwikkelen. Onze opdrachtgevers zijn zorgaanbieders, zorgverzekeraars, gemeentes, overheidsinstanties, brancheorganisaties en patiëntvertegenwoordigers.

Tijdens de SiRM inloopmiddagen ben je van harte welkom bij ons kantoor in het WTC naast Utrecht CS. We vertellen uitgebreid over de projecten die we doen, hoe het is om te werken als consultant bij SiRM en natuurlijk heb je alle kans om vragen te stellen. We sluiten af met een gezellige borrel.

In 2020 zijn er SiRM inloopmiddagen op 17 september en 3 november. Wil je langskomen? Stuur dan een e-mail met een (kort) cv om je aan te melden naar pam.vandermeer@sirm.nl.

Back to top
Cancel