Company
Storm Digital
Type
Internships
Location
Groningen
Sector
Data Science, Marketing Intelligence
Required language
Dutch, English

Description

Als Stagiair Data Scientist gaan wij jou leren hoe je het verschil kunt maken op de customer experience van merken als KLM, Thuisbezorgd, Volvo & ABN AMRO. Door gebruik te maken van machine learning, descriptive & predictive modelling en algoritmes maak jij alle marketing inspanningen steeds slimmer en effectiever. Aan het einde van je stage heb jij waardevolle ervaring opgedaan die wel eens bepalend kan zijn voor de rest van je carrière.

Wat ga je doen?

Je gaat deel uitmaken van ons Data Science team, waarin je wordt opgeleid en samenwerkt met talentvolle en ervaren specialisten. In dit team wordt o.a. gewerkt met Python, R, SQL & Google Analytics. Het digitale landschap verandert snel en zo ook de vraagstukken die we krijgen van onze klanten. Jij kunt tijdens je stage o.a. een belangrijke rol spelen in:

  • Creëren van waardevolle inzichten door het draaien van complexe analyses. Bijvoorbeeld attributie analyses, waarbij je de relatieve waarde van de verschillende media kanalen bepaalt voor onze klanten. Dit inzicht stelt onze campagne specialisten in staat om de marketing activatie aan te scherpen. Denk hierbij aan een effectieve budgetverdeling per kanaal.
  • Het bedenken en bouwen van nieuwe descriptive & prescriptive modellen of algoritmes. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van een algoritme waarmee images op basis van beeldeigenschappen worden geclusterd. Via deze clusters kunnen nieuwe testen worden gedraaid binnen Facebook & Google.

Wat breng je mee?

  • Je volgt een relevante HBO of WO opleiding
  • Bent op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage van 5 maanden
  • Hebt affiniteit met data, technologie en marketing
  • Je bent eager om het maximale uit je stage te halen

Wat bieden wij?

We snappen dat jij het belangrijk vind om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen binnen je stage. Je krijgt daarom de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan op uitdagende vraagstukken van topmerken, aan te haken bij relevante trainingen of Hackathons en mee te kijken bij andere specialismen. Daarnaast vind je bij ons een ambitieuze en gezellige cultuur, waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd en je veel samenwerkt met verschillende specialismen. Heb jij bewezen dat je een aanwinst bent voor het team? Dan bieden we je graag een parttime contract naast je studie of een starterspositie na je afstuderen.

Word jij onze nieuwe Stagiair Data Scientist?

Check alle openstaande vacatures in dit team op onze website en solliciteer direct!

Back to top
Cancel