Company
SiRM
Type
Vacancy
Location
Utrecht
Sector
Strategy Consultancy
Required language
Dutch, English

Description

Hoe zorgen we dat we de juiste zorg op de juiste plek bieden? Hoe houden we innovatieve geneesmiddelen tegen kanker beschikbaar? Hoe kan de kwaliteit van complexe zorg verder verbeteren? Hoe verandert de woningmarkt? Hoe functioneren musea met minder subsidie? Bij SiRM werken we aan actuele thema’s die de levens van miljoenen Nederlanders raken.

SiRM biedt een uitdagende en inspirerende werkomgeving met strategische adviesopdrachten op topniveau. Je doet maatschappelijk relevant werk met een hecht en ambitieus team in een informele en collegiale werksfeer. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden.

Een onderscheidende werkwijze

SiRM is een onafhankelijk adviesbureau. We zijn zeer gedreven om de gezondheidszorg en andere gereguleerde markten te verbeteren. Dat doen we met zorgvuldig onderbouwde en helder gestructureerde adviezen.

Je werkt bij ons aan strategische adviesopdrachten op topniveau. Onze opdrachtgevers zijn zorgaanbieders, zorgverzekeraars, gemeentes, overheidsinstanties, brancheorganisaties en patiëntvertegenwoordigers. Zo krijg je de kans om maatschappelijk relevant werk te doen dat de levens van miljoenen Nederlanders raakt.

Bij SiRM werk je aan meerdere projecten tegelijk, in compacte teams van drie tot vier personen. Daarbij speel je vanaf je eerste dag een rol in alle facetten van het vak. Denk aan interviews voeren, bijeenkomsten begeleiden, analyses uitvoeren, rapporten opstellen en presentaties maken en houden. Onze partners zijn, behalve als eindverantwoordelijke, ook sterk inhoudelijk betrokken bij de projecten.In beginsel werken we vanaf ons kantoor op de 17e etage van het WTC in Utrecht. Voor externe afspraken zoals interviews, of groepsbijeenkomsten, reis je naar de klant.

Een sterke focus op je ontwikkeling

Werken bij SiRM geeft je de kans om je persoonlijke impact te vergroten. Allereerst doordat je werkt aan uitdagende projecten van groot maatschappelijk belang, die passen bij jouw belangrijkste kwaliteiten en voorkeuren. Daarnaast door feedback te krijgen van je collega’s en opdrachtgevers.

Verder helpen we je het beste uit jezelf te halen met ons opleidingsprogramma. Dat bestaat uit groepstrainingen, zelfstandige trainingen en andere vormen van kennisoverdracht, zoals de wekelijkse kennisdeling met het hele team. Trainingen worden zowel door externe trainers, als door SiRM partners of senior consultants gegeven.

Onze trainingen zijn gericht op persoonlijke impact, inhoudelijke en technische ontwikkeling. Om je persoonlijke impact te vergroten, zijn er onder andere trainingen op het gebied van coaching en feedback geven, interviews afnemen en presentatietechnieken. Op het gebied van inhoudelijke ontwikkeling worden opleidingen aangeboden over bijvoorbeeld mededinging en staats- en bestuursrecht.

Voor je technische ontwikkeling word je getraind in programmeertaal R en Excel, issue tree, piramideschrijven, projectmanagement et cetera.

Een inspirerend team met een informele en collegiale werksfeer

Samenwerken is de kern van ons succes. Je werkt samen met gedreven, nieuwsgierige en authentieke collega’s die uiteenlopende achtergronden hebben. Van wiskunde, econometrie, natuurkunde, neurowetenschappen en civiele techniek tot bedrijfskunde, geneeskunde, gezondheidseconomie en -wetenschappen. Mede door onze verschillende achtergronden vullen we elkaar van nature goed aan en vind je bij SiRM een positieve en open teamdynamiek, zonder interne machtsverhoudingen. Er is ook veel ruimte voor gezelligheid bij de maandelijkse borrel, het jaarlijkse ‘SiRM op pad’ en verschillende sociale activiteiten door het jaar heen.

Ben je starter en wil je consultant worden? Als je toe bent aan een volgende stap dan leren we je graag kennen! Wat neem jij mee?

  • Een wiskundige, economische of technische studie is een pré. Een SiRM-consultant heeft daarnaast nog meer in huis.
  • Je hebt een academische opleiding afgerond en blinkt uit in analytisch vermogen.
  • Je bent ambitieus en gedreven om kwaliteit te leveren.
  • Je hebt een nieuwsgierige persoonlijkheid en leert graag en makkelijk nieuwe dingen.
  • Je weet snel tot de kern van een complex probleem door te dringen.
  • Je bent zakelijk en realistisch, en je kunt de haalbaarheid van aanbevelingen inschatten.
  • Je bent communicatief vaardig en gepast assertief.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent flexibel en je zet graag een stapje extra als dat nodig is.

Solliciteer hier

Back to top
Cancel