Company
Belsimpel
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Other
Required language
Dutch, English

Description

Hart voor smartphones.

Als contentspecialist van de snelst groeiende telecomwinkel van Nederland kunnen we op jou rekenen: jij kunt ontzettend goed schrijven en bent ook nog eens geïnteresseerd in smartphones en alles wat daarbij hoort. Je hoeft echt geen expert te zijn op het gebied van telefoons, zolang je er maar voor openstaat om hier zoveel mogelijk over te leren! Ben je al een smartphone geek? Dan is dat ontzettend mooi meegenomen!

 

Wat doe je als Specialist Content?

Jij bent degene die ervoor zorgt dat al onze producten op de juiste manier worden aangeboden aan een miljoenenpubliek. Telefoons, tablets, screenprotectors, maar ook koptelefoons, speakers en smartwatches; jij vertaalt jouw kennis naar een duidelijke uitleg voor onze klanten. Om jouw kennis en enthousiasme over te brengen aan klanten zorg je ervoor dat je goeie teksten schrijft voor smartphones en accessoires, waarin je de USP’s van deze hardware benoemt en uitlegt. Jij bepaalt de plus- en minpunten van de smartphones en bent daarbij kritisch en eerlijk. Staat alles helemaal klaar? Dan gooi je zelf alles online bij ons op de website! Tof toch?

Naast het schrijven van producttesten, heeft het team nog vele andere verantwoordelijkheden. Zo vinden we het belangrijk dat we altijd het meest volledige aanbod op gebied van telecom in Nederland hebben. Jij draagt daarom interessante producten aan en zoekt uit welke nieuwe smartphones en accessoires we willen verkopen. Bijvoorbeeld door het bekijken van het aanbod van onze concurrenten, maar ook door Tweakers af te struinen en leveranciers te contacten. Daarnaast bekijk je reviews van de grote reviewsites, reageer je op vragen die we via YouTube ontvangen en maak je de Top 10-lijsten op onze website. Ook collega’s kloppen regelmatig bij jou aan als het om product specifieke informatie gaat: jij bent immers één van de inhoudelijke experts binnen Belsimpel!

Het is belangrijk dat je het leuk vindt om zorgvuldig en secuur te werken. Wanneer jij een product online zet is deze immers gelijk door miljoenen mensen te zien. Jij zorgt ervoor dat de details kloppen en voert de juiste specificaties, teksten en afbeeldingen, maar ook de juiste prijzen toe. Zo zijn onze klanten altijd goed geïnformeerd. 

Zo kan je dag eruitzien

Je komt het kantoor binnenlopen, start je computer op en zet koffie voor het gehele team. Zodra iedereen er is begint de dagstart, hierin nemen we de planning voor de dag door en legt Diede uit wat er die dag op jouw to-do staat. Jij hebt verschillende taken op je planning staan, zo ben jij vandaag verantwoordelijk voor de gezamenlijke inbox, staan er een aantal toestelteksten op je planning en moet er een nieuw videoscript geschreven worden. Je start met het checken van de mailbox, je ziet dat er een mail is binnengekomen van Romée van Team Inkoop waarin ze vraagt of jij jouw mening over een aantal producten wil geven. Ze is benieuwd of deze producten interessant zijn om aan te bieden. Jij doet online wat onderzoek en denkt dat dit zeker bij Belsimpel past. Vervolgens begin je met het aanmaken van de toestelpagina's, er staan er drie op je planning wat betekent dat er drie unieke teksten moeten worden geschreven. Dit is natuurlijk een eitje voor jou! Na het aanmaken zet je de toestellen online en check je snel de website of de producten helemaal goed staan.

Na een broodje en een potje tafeltennis met Kas ga je door met het maken van het videoscript voor een nieuw Xiaomi toestel. Dit script wordt vervolgens gebruikt voor een toestelreview die al onze klanten kunnen bekijken op ons Youtube-kanaal. Het lijkt jou vet om hierbij eens zelf voor de camera te staan, dus dat ga je even aankaarten! Na het schrijven van het videoscript, mailt inkoop om te vragen of we zo snel mogelijk een paar accessoires online kunnen zetten. Jij pakt dit gelijk op, maar ziet dat je wat informatie mist. Je vraagt je collega Lotta of zij misschien weet waar je die informatie kunt vinden. In de dagafsluiting bespreken we allemaal onze dag en jij geeft trots aan dat je veel producten online hebt gezet en dat je morgen mag shinen voor de camera. Voordat je naar huis gaat check je nog even de producten die je online hebt gezet. Je krijgt een grote glimlach op je gezicht als je ziet dat de producten al te vinden zijn bij alle prijsvergelijkingswebsites, score!

Wie ben jij?

  • Je volgt momenteel een HBO- of WO-opleiding.
  • Je bent 16 uur per week (of meer) op doordeweekse dagen beschikbaar tussen 9:00 en 18:00.
  • Het omzetten van kennis in een begrijpelijke, aantrekkelijke tekst is een eitje voor jou en je beheerst de Nederlandse taal dan ook uitstekend (zowel verbaal als geschreven).
  • Het is een pre als je enigszins techy bent en de trends op het gebied van smartphones volgt. Zo niet, dan sta je er voor open om zoveel mogelijk te leren over deze wereld.
  • Je bent iemand die flexibel is en goed onder druk kan presteren. Als er binnen een half uur een belangrijke tekst geschreven moet worden blijf je kalm en fix je het! 
  • Je neemt initiatief, kan mensen enthousiasmeren en werkt zowel in teamverband als individueel goed.

Solliciteer nu

Back to top
Cancel