Company
Belsimpel
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Other
Required language
Dutch, English

Description

Hart voor smartphones.

Als toestelspecialist  van de snelstgroeiende telecomwinkel van Nederland kunnen we op je rekenen: je weet werkelijk álles van telefoons. Je staat middenin de smartphonewereld en je bent constant op zoek naar nieuwe producten voor onze klanten.

Wat doe je als Toestelspecialist?

Als Toestelspecialist verzorg je al onze producten aan een miljoenenpubliek. Telefoons, tablets, screenprotectors, hoesjes: jij hebt de kennis en weet dit te vertalen naar een duidelijke uitleg voor onze klanten. Je hebt een hart voor smartphones en houdt dagelijks de nieuwste toestellen in de gaten. Je schrijft teksten voor smartphones en accessoires, waarin je de USP’s van deze hardware benoemt en uitlegt. Je bepaalt de plus- en minpunten van elke smartphone en bent daarbij kritisch en eerlijk. Uiteindelijk druk jij op de ‘livebutton’, waarna de producten te zien zijn op onze website. Tof toch?

Je bent erg zorgvuldig en werkt secuur. Alles wat je doet is direct door miljoenen mensen te zien, dus het moet allemaal netjes gebeuren. Je bent verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste specs, teksten en afbeeldingen, maar ook voor de juiste prijzen. Hiervoor schakel je regelmatig met Team Inkoop en je draagt ook interessante producten aan. Welke nieuwe smartphones willen we verkopen, welke kleur- of opslagvarianten wil jij op de website zien en waarom? Tevens verzorg je de productkoppelingen met prijsvergelijkers, want ook via die kanalen moet ons aanbod goed te vinden zijn.

Kennis over producten is essentieel en dat uit zich niet alleen in tekstuele vorm. Je staat ook voor de camera om alles te vertellen over smartphones en producten. Daarnaast denk je mee over ons winkelaanbod en verzorg je de verschillende top 10-lijsten op de website. Welk toestel moet op nummer 1 staan? Het is aan jou! Jij weet precies wanneer er grote evenementen plaatsvinden, wanneer er nieuwe producten worden gepresenteerd en je kunt haarfijn uitleggen waarom een 2.0GHz-processor niet per definitie sneller is dan een 1.5GHz-variant.

Zo kan je dag eruitzien

De dag begint met een dagstart, waarin Colin de verschillende taken van die dag verdeelt. Jij bent vandaag verantwoordelijk voor verschillende structurele taken. Vandaag is het jouw taak om de mailbox bij te houden. Er is onder andere een mail binnengekomen over een screenprotector die niet helemaal past, dus dat ga je even testen in het magazijn. Vervolgens beantwoord je alle vragen die via YouTube door consumenten aan ons zijn gesteld. Als je dat hebt gedaan, ga je aan de slag met het beschrijven van producten.  Eén van je te beschrijven toestellen is een nieuwe Xiaomi, die ziet er mooi uit!  Ondertussen loopt Tom van Inkoop langs om te vragen naar een nieuwe smartphone van OPPO, hij wil weten wat je ervan vindt. 

Na een broodje en een potje tafeltennis met Liza ga je door met het maken van toestelbeschrijvingen voor de grote Apple release van volgende week. Er moeten namelijk nog veel varianten worden beschreven. Na een paar uurtjes doorbeuken ben je precies op tijd klaar om de wekelijkse vergadering voor te bereiden. Voordat de meeting begint upload je nog snel een aantal handleidingen, nu kunnen onze klanten gelijk aan de slag met hun nieuwe product! Voordat je naar huis gaat check je nog even wat jij allemaal online hebt gezet. Je krijgt een grote glimlach op je gezicht als je ziet dat de producten die jij online hebt gezet, al netjes te vinden zijn bij prijsvergelijkingswebsites, score!

Wie ben jij?

  • Je volgt momenteel een HBO- of WO-opleiding.
  • Je bent 16 uur per week (of meer) op doordeweekse dagen beschikbaar.
  • Je hebt een grote affiniteit met telefoons en volgt de trends.
  • Je bent niet bang om voor de camera te staan.
  • Je weet goed onderscheid te maken tussen smartphones en fabrikanten in zowel prijs als kwaliteit en hebt brede kennis van technische specificaties.
  • Het omzetten van die kennis in een begrijpelijke, aantrekkelijke tekst is een eitje voor jou en je beheerst de Nederlandse taal dan ook uitstekend (zowel verbaal als geschreven).
  • Je neemt initiatief, kan mensen enthousiasmeren en werkt zowel in teamverband als individueel goed.

Solliciteer nu

Back to top
Cancel