Company
Deloitte
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy
Required language
Dutch, English
Website
http://www.werkenbijdeloitte.nl/

Description

Met behulp van innovatieve technologieën processen optimaliseren en jezelf daarin razendsnel ontwikkelen. Bij Deloitte.

What impact will you make?

Met de strategie als uitgangspunt richt je processen zo efficiënt en klantgericht mogelijk in. Je werkt voor toonaangevende bedrijven en overheden in verschillende industrieën; van banken en verzekeraars tot de maakindustrie, retail en de rijksoverheid.  Je zet de nieuwste technologieën in, waaronder RPA (Robotic Process Automation), Cognitive Automation en/of Artificial Intelligence. Zo draag je niet alleen bij aan het verhogen van de efficiëntie, maar ook aan het verhogen van wendbaarheid op veranderende omstandigheden en klantbehoeften.

This is how

 • Je vertaalt bedrijfsstrategie naar operationele strategie;
 • Je implementeert de operationele strategie door bedrijfsprocessen op innovatieve manieren te verbeteren;
 • Je gebruikt en ontwikkelt nieuwe technologieën en werkt hierin samen met collega’s uit verschillende disciplines;
 • Je gebruikt methodologieën zoals Lean, Six Sigma, en Kaizen;
 • Je komt met out-of-the-box, creatieve oplossingen, gebaseerd op sterke analyses.

(W)here

Bij Deloitte, de grootste organisatie op het gebied van Audit en Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Tax en Legal. In Nederland kunnen we rekenen op meer dan 1.500 consultants.

Jouw Operations Transformation expertise deel je met Business Operations in Amsterdam.

Business Operations

Of je hart nu ligt bij functionele of technische bekwaamheden, je gaat de nieuwste technologieën gebruiken om cliënten te ondersteunen bij de transformatie van hun technologieplatforms en bedrijfsvoering. Je werkt samen met sommige van de grootste organisaties van de wereld, je ondersteunt COO’s, CFO’s en CIO’s en hun teams bij het realiseren van hun ambities – van het verbeteren van hun financiële prestaties tot grotere ‘speed to market’ en continue innovatie. Je gebruikt jouw sectorspecifieke kennis in zowel gevestigde als opkomende markten om te adviseren, ontwerpen, implementeren en implementeren van oplossingen die de kernactiviteiten van onze klanten zullen transformeren.

Operations Transformation
Je gebruikt jouw sectorspecifieke kennis in zowel gevestigde als opkomende markten om te adviseren, ontwerpen, implementeren en implementeren van oplossingen die de kernactiviteiten van onze klanten zullen transformeren.

Business Process Transformation

Wil je klanten helpen om hun toekomstige activiteiten vorm te geven? Als Business Process Transformation consultant help je bij het (her)ontwerpen, transformeren en gladstrijken van vitale klantprocessen. Je ontwerpt de operationele strategie en helpt klanten om dit in de praktijk te brengen, hun activiteiten te verbeteren en directe waarde te creëren voor de klanten van onze klanten. Je combineert je focus op processen met kennis van state of the art technologieën zoals robotica en cognitieve technologie. Je gebruikt innovatieve en data gestuurde tools en technieken om de prestaties te analyseren, verbeteringsinitiatieven te identificeren en deze te implementeren bij de grootste bedrijven in een verscheidenheid van industrieën.

Binnen de gehele Consulting afdeling staan innovatie en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel.Natuurlijk maakt Consulting ook flinke impact: bekijk hier een voorbeeld. 

Onze werksfeer wordt als volgt omschreven:
Consultant Bram Feijen: “Het allerleukste aan werken bij Deloitte vind ik de supertoffe collega’s waar ik mee werk. Het zijn inmiddels vrienden van me geworden”.

Service Line Leader Karen van Monsjou: “Je mag voor ongelooflijk mooie opdrachtgevers werken en en op strategisch niveau meedenken over de koers van een organisatie.“

What we offer

 • naast een vast salaris, deel je bij ons mee in de winst;
 • mooie doorgroeimogelijkheden. Elke 2 tot 3 jaar groei je, afhankelijk van je ambities en performance, door naar een nieuwe functie;
 • een ontwikkelprogramma, met actieve begeleiding van een coach waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen;
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • 26 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om per jaar 15 vakantiedagen bij te kopen;
 • een 32- 40-urige werkweek;
 • de mogelijkheid om 1 keer per jaar een maand onbetaald verlof op te nemen;
 • een goede mobiliteitsregeling: keuze uit een leaseauto met een tankpas voor heel Europa of een cashoptie, een ov-jaarabonnement of een reiskostenvergoeding;
 • een laptop en een iPhone, die je ook privé mag gebruiken;
 • een goede pensioenregeling;
 • de mogelijkheid om te profiteren van fiscaal aantrekkelijke zaken, zoals bedrijfsfitness en een fietsplan.

What you offer

Je bent een creatief, resultaatgericht en denkt out-of-the-box in het bedenken van oplossingen voor complexe vraagstukken. Je kunt overtuigend je punt duidelijk maken, onderbouwd met sterke argumenten. Je bent geïnteresseerd in nieuwe technologieën en innovaties en maakt een vertaalslag naar operationele toepassingen. Je vindt het leuk om in multidisciplinaire, diverse en internationale teams te werken.

Verder heb je voor deze vacature:

 • Een universitair masterdiploma, bij voorkeur in een bedrijfseconomische of technische richting;
 • Uitstekende academische resultaten en middelbare school (VWO) cijfers;
 • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om op basis van data analyse problemen op te lossen;
 • Extra curriculaire activiteiten naast je studie, zoals een actieve (bestuurs-) functie in een studentenvereniging of sport club;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift; kennis van een extra vreemde taal is een pre.

Let's make impact. Apply now!

Jouw sollicitatie op deze functie ontvangen we graag. Vergeet niet naast jouw CV en motivatie ook jouw cijferlijsten van VWO t/m MSc. te uploaden. Bij Deloitte staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. We zijn dan ook benieuwd wie jíj bent.
 

Vragen? Voor de antwoorden neem je contact op met Recruiter Marlou Tuijl via +31 (0)6 50088403. 

Back to top
Cancel