Company
Achmea
Type
Vacancy
Location
Zeist
Sector
Actuary
Required language
Dutch
Website
http://www.werkenbijachmea.nl

Description

Wij zoeken een analytisch talent die meedenkt over het pensioen van morgen
Op zoek naar een inhoudelijk uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken een junior actuaris om mee te draaien met het team Actuarieel control in Zeist, die zich vooral bezig houdt met actuariële berekeningen en rapportages voor het Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds (CB APF). Het CB APF is een innovatief pensioenfonds en maakt een explosieve groei door, waardoor je komt te werken in een dynamische omgeving. In 2019 zijn 500 werkgevers aangesloten met ruim 13.000 nieuwe werknemers. Daarnaast zijn reeds 2 pensioenfondsen plus hun deelnemers aangesloten en volgen er de komende maanden nog 3. CB APF ontvangt jaarlijks ruim € 100 miljoen aan premie en heeft inmiddels € 1,5 miljard aan belegd vermogen. En CB APF is flink groeiend, met een ambitie om nog veel groter te worden.
Als je die dynamiek aan kunt, dan ben je welkom bij een van de grootste bedrijven in Nederland. En jij krijgt de kans om te werken in een team met de beste professionals en krijgt te maken met de nieuwste innovaties op pensioengebied. Zo heb je dus de kans om te laten zien wat je nu echt in huis hebt. Voor young professionals met ambitie is een wereld te ontdekken bij Achmea Pensioenservices. It’s up to you wat je ermee doet!

Vanaf het begin doe je ook écht mee!
Je krijgt direct het vertrouwen en de verantwoordelijk om volwaardig mee te draaien in ons team. Want jouw kennis en creativiteit helpen ons om iedere dag vooraan te staan met excellente producten en optimale klantgerichtheid. Je krijgt direct verantwoordelijkheid en wij zijn benieuwd naar jouw mening en aanpak. Een unieke kans om ook het mooie en veelzijdige bedrijf Achmea te leren kennen, met uitstekende doorgroeimogelijkheden binnen het actuariële werkveld. Verder zal je tijdens je begeleid worden door een ervaren coach die jou zal helpen in het bereiken van je persoonlijke doelstellingen en ontwikkeling van je loopbaan.

JOUW AFDELING

Actuarieel Control

De afdeling Actuarieel Control valt onder het bedrijfsonderdeel Service Delivery van de divisie Achmea Pensioenservices. Service Delivery verzorgt de administraties van de grootste pensioenfondsen van Nederland en waaronder het CB APF. Nieuwe technologie biedt kansen voor communicatie, administratie en verlaging van kosten. De vraag naar gespecialiseerde kennis neemt toe. Het pensioen van morgen vraagt om een andere aanpak van de uitvoering. Het vraagt om vakmensen die vandaag aandacht hebben voor de uitdagingen van morgen. Daarvoor maken we gebruik van alle kennis en ervaring vanuit Achmea en werken we met een team van de beste pensioenexperts, IT’ers en actuarissen. Samen met onze klanten maken we zo de pensioenuitvoering van morgen vandaag mogelijk.
 
Actuarieel Control bestaat uit een team van ca.15 actuarissen, verdeeld over de locaties Tilburg en Zeist. Het team is professioneel en heeft ontzettend veel kennis in huis, je kunt dus veel leren. Actuarieel Control is verantwoordelijk voor de actuariële processen en zorgt voor het jaarwerk en de maand- en kwartaalrapportages aan DNB. Daarnaast heeft de afdeling een belangrijke rol bij de interne beheersing van de actuariële processen en worden de actuariële modellen door Actuarieel Control ontwikkeld en beheerd.

JOUW ACHTERGROND

Wat jou uniek maakt als Young talent (Junior Actuaris)

Ben jij onze match?
Wij zoeken:

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding met een kwantitatieve achtergrond, zoals bedrijfswiskunde, technische wiskunde, toegepaste wiskunde, econometrie, actuariële wetenschappen of natuurkunde
 • 2-6 jaar werkervaring bij een pensioenfonds of consultant, waarbij je relevante pensioenfondskennis hebt opgebouwd
 • Je bent nieuwsgierig en pakt graag nieuwe dingen op
 • Je bent analytisch sterk en hebt interesse in complexe vraagstukken en kan snel verbanden leggen
 • Je legt gemakkelijk contact en vindt het leuk om mensen beter te leren kennen
 • Je beschikt over basiskennis van Windows, Word, Excel en VBA

360 GRADEN

Kijk eens rond in Zeist

360-video

DIT IS ACHMEA

Wat wij bieden

Een dynamische functie waarbij geen dag hetzelfde is. Daarnaast kom je te werken bij een ontzettend leuke en professionele actuariële afdeling waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Per week werk je 36 uur (minder uren is ook bespreekbaar). Er zijn daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen of om je vakantietoeslag in bijvoorbeeld september uit te laten betalen
 • Naast 144 verlofuren per jaar, een persoonlijk keuzebudget opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf of je dit budget laat uitbetalen, spaart of dat je er verlofuren van koopt
 • Uitstekende pensioenregeling van 1,875% met een vaste jaarlijkse premie.
 • Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer én fiets
 • Korting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis
 • Korting op je schadeverzekering bij Centraal Beheer en Interpolis

Startdatum is in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk. Je standplaats is Zeist, met de mogelijkheid om deels vanuit huis of vanuit ons kantoor in Tilburg te werken.

Back to top
Cancel