Company
Ernst & Young
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy
Required language
Dutch, English
Website
http://www.ey.com/NL/nl/Home

Description

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

Door globalisering en technologische ontwikkelingen is de omgeving van organisaties sterk aan het veranderen. Als EY (Tech) Consultant begeleid je organisaties bij deze transformaties. Teams bestaan uit gespecialiseerde consultants in verschillende disciplines en de projecten waar consultants zich mee bezig houden variëren van strategieontwikkeling tot strategie executie. Onze consultants adviseren onder andere op het gebied van Data Analytics, Technology, IT, Data Privacy, Cybersecurity, Finance, Risk, Supply Chain & Operations, Life Science & Healthcare en Strategy.

Fraude en non-compliance (het niet houden aan de regels van bijvoorbeeld de toezichthouder) is dagelijks te vinden in het nieuws. Maar wat gaat er nou precies schuil achter zo’n bericht? Hoe wordt fraude onderzocht in een wereld waar technologie de boventoon voert en we omkomen in de grote hoeveelheden data? De advisors van Forensic & Integrity Services werken op projecten waar technische know-how een must is en waar de nieuwste tools gebruikt moeten worden om de feiten rondom een mogelijk fraude of non-compliance incident boven tafel moeten worden gehaald. Geïnteresseerd? We ontmoeten je graag!

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Forensic, Technology & Discovery Services is een snel groeiend specialisme binnen de afdeling, gericht op de inzet van hoogwaardige technologische hulpmiddelen om dergelijke onderzoeken uit te voeren. Als consulant houd jij je bezig met de dienstverlening op het gebied van digitaal forensisch onderzoek, E-discovery, analyse van cybercrime en forensische data-analyse.
• Binnen E-discovery: meewerken bij klanten op grootschalige onderzoeken. Het verzamelen, verwerken en ordenen van relevante informatie zodat de juiste informatie gezocht kan worden. Dit doe je door gebruik van Techology Assisted Review.
• Binnen IT & Cyber Forensics: het onderzoeken van de systemen en het vaststellen wat er door wie en wanneer in systemen is gebeurd en of aangifte tegen daders mogelijk is. Ook onderzoek je welke informatie er is gelekt.
• Binnen Forensic Data Analysis: het opsporen van fraude aan de hand van informatie uit eigen klantapplicaties. Door de inzet van onder andere, visualisatietools, dashboards en datamining bepaal je wat verdachte patronen zijn.

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geef

  • Affiniteit hebt met wiskundige modellen of databases (bijvoorbeeld SQL)

  • Interesse hebt in financieel management of het onderzoeken van fraude

  • Houdt van puzzelen met ongestructureerde data

Wat we je bieden – een inspirerende werkomgeving

We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Wat je nog meer kan verwachten bij EY:
• Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past.
• Internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s op zowel hard- als softskill niveau.
• Werk aan interessante opdrachten met een sterk innovatief karakter bij een gevarieerde en uitdagende groep klanten

Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt

Word onderdeel van ons highest performing team!

Heb je vragen, neem dan contact op met de recruiter Solange van Heemstra via +31(0)6 1588 6484 of via email solange.van.heemstra@nl.ey.com

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

Solliciteer

Back to top
Cancel