Company
Ernst & Young
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, IT
Required language
Dutch, English
Website
http://www.ey.com/NL/nl/Home

Description

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van accountancy, tax, transactions en consultancy services. Met behulp van onze expertise, systemen en financiële diensten dragen wij bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin jij training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

Financial Services biedt dienstverlening aan klanten in de financiële sector. Denk hierbij aan banken, verzekeraars, pensioenfondsen en asset management. Onze opdrachtgevers hebben dagelijks te maken met nieuwe, vaak unieke eisen vanuit bijvoorbeeld wet- en regelgeving. EY is de enige grote adviesorganisatie met een geïntegreerde financiële servicespraktijk voor Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika (EMEIA).

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Als cybersecurity adviseur maak je onderdeel uit van een team dat cybersecurity services aanbiedt aan nationale en internationale opdrachtgevers binnen de financiële sector. Onze belangrijkste werkzaamheden liggen in het domein van: (i) cyber risk management: strategie, cultuur en transformatieopdrachten, (ii) digital identity & access management, (iii) data privacy, (iv) cyber threat management en (v) cyber breach management opdrachten. Specifiek ben je actief betrokken bij:

 •  Het ontwerpen en implementeren van strategieën
 •  Het beoordelen van het niveau vaan informatiebeveiliging
 •  Het opzetten van transformatieopdrachten
 •  Ondersteuning bieden bij continuïteitsbeheer en het uitvoeren van risk assessments in bijvoorbeeld ISO-certificeringen.
 • Het beheersen van data en het waarborgen van awareness door de gehele organisatie

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

 • In het bezit bent van een afgeronde en relevante Bachelor of Master opleiding;
 • Een proactieve en flexibele werkhouding hebt;
 •  Beschikt over een kritisch en verantwoordelijk vermogen;
 •  Uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden hebt, zowel mondeling als schriftelijk.
 •  Je ziet het werken in internationaal verband als een kans voor (persoonlijke) ontwikkeling.

Wat we je bieden – een inspirerende werkomgeving

Bij EY staat training en ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis, dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je doorgroeimogelijkheden en kansen. Wat je nog meer kan verwachten bij EY:

 • Internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s op zowel hard- als softskill cursussen. Bijvoorbeeld: effective presentations, leadership and management, attack & penetration en certified information security professional (CISPP) cursussen.
 • De mogelijkheid een Postdoctorale opleiding te volgen aan een aangesloten universiteit; 
 •  Werk aan interessante opdrachten met een sterk innovatief karakter bij een gevarieerde en uitdagende groep klanten. 

Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt

Word onderdeel van ons highest performing team!

Kom een keer kennis met ons maken of ontvang meer informatie over de sollicitatieprocedure via Solange van Heemstra, Campus Recruiter, via solange.van.heemstra@nl.ey.com of +31(0)6 1588 6484. Wil je meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook via onderstaande link.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

Solliciteer

Back to top
Cancel