Company
Ernst & Young
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Actuary, Consultancy
Required language
Dutch, English
Website
http://www.ey.com/NL/nl/Home

Description

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

Financial Services biedt dienstverlening aan klanten in de financiële sector. Denk hierbij aan banken, verzekeraars, pensioenfondsen en asset management. Onze opdrachtgevers hebben dagelijks te maken met nieuwe, vaak unieke eisen vanuit bijvoorbeeld wet- en regelgeving. EY is de enige grote adviesorganisatie met een geïntegreerde financiële servicespraktijk voor Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika (EMEIA).

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

De fiscale gevolgen van de verhoging van de pensioenleeftijd, de vergrijzing van de bevolking, een hogere levensverwachting, de digitalisering en innovatie binnen de verzekeringssector, big data, cyber- en privacy issues die van invloed zijn op schadeverzekeraars en de intrede van nieuwe wet- en regelgeving (o.a. IFRS 17) zijn maar een aantal onderwerpen waar het EY Actuarissen team zich mee bezig houdt.

 • Afhankelijk van je interesse (schade, leven, analytics, pensioenen, asset risk management) adviseer je over verschillende financiële vraagstukken over onderwerpen zoals bijvoorbeeld de inrichting en waardering van financiële producten en derivaten, risk en capital measurement en management, risicomanagement voor pensioenen, de (nieuwe) pensioenregeling of de waardering van pensioenverlichtingen of optiebeloningen in de jaarrekening.
 • Je houdt je bezig met financiële en actuariële modellen en je ondersteunt EY audit teams onder meer bij het controleren van de solvabiliteitspositie van verzekeraars.
 • Je werkt in multidisciplinaire teams samen met o.a. belastingadviseurs, juristen, risk managers en IT-adviseurs van EY.
 • Je bent in staat om actuariële onderwerpen op een begrijpelijke manier uit te leggen aan collega’s en de klant.
 • Daarnaast zorg je dat je up-to-date blijft over de veranderende wet- en regelgeving binnen de financiële markt.

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

 • Je zit in de laatste fase of bent zojuist afgestudeerd in een WO opleiding econometrie, actuariaat (actuarial sciencec) wiskunde, of business analytics.
 • Je hebt een proactieve, flexibele en positief kritische werkhouding en je houdt van diepgang en diversiteit in je werk.
 • Je bent een teamspeler, beschikt over een analytisch denkvermogen en hebt vernieuwende ideeën.
 • Je hebt interesse in de financiële sector en actuariële vraagstukken op het gebied van schade, leven, pensioenen, analytics, zorg of asset risk management.
 • Je bent (zowel mondeling als schriftelijk) communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.

Wat wij je bieden – een inspirerende werkomgeving

 • Wij bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Aanvullend bieden we je intensieve trainingen (hard- en soft skills) en opleidingen naast jouw werk, ondersteuning van een persoonlijke counselor en mentor en ondersteuning in tijd en geld bij opleidingen.
 • We stimuleren een gezonde prive-werk balans. Het is mogelijk om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken, dus ook werken vanuit huis. Daarnaast kennen we een flexibel verlofbeleid.
 • Ontdek de mogelijkheid voor snelle professionele en persoonlijke ontwikkeling; maak een optimale carrière start welke bestaat uit uitdagende projecten, verantwoordelijkheden, het leren van ervaren collega's, een uitgebreid netwerk en het volgen van verschillende workshops.

Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt

Word onderdeel van ons highest performing team!

Heb je vragen, neem dan contact op met Solange van Heemstra via 0615886484 of via email solange.van.heemstra@nl.ey.com.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

Solliciteer

Back to top
Cancel