Company
Ernst & Young
Type
Internships
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy
Required language
Dutch, English
Website
http://www.ey.com/NL/nl/Home

Description

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van accountancy, tax, transactions en consultancy services. Met behulp van onze expertise, systemen en financiële diensten dragen wij bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin jij training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

Door globalisering en technologische ontwikkelingen is de omgeving van organisaties sterk aan het veranderen. Als EY (Tech) Consultant begeleid je organisaties bij deze transformaties. Teams bestaan uit gespecialiseerde consultants in verschillende disciplines en de projecten waar consultants zich mee bezig houden variëren van strategieontwikkeling tot strategie executie. Onze consultants adviseren onder andere op het gebied van Data Analytics, Technology, IT, Data Privacy, Cybersecurity, Finance, Risk, Supply Chain & Operations, Life Science & Healthcare en Strategy.

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Technology Consulting ondersteunt organisaties bij het oplossen van complexe technologische vraagstukken. Innovatie en digitalisering zijn daarbij vaak de leidende thema’s. Onze dienstverlening richt zich met name op de agenda’s van de CTO en CIO. Specifiek zul je actief betrokken zijn:

 •  Het begeleiden van klanten met het experimenteren en implementeren van de laatste technologische innovaties zoals blockchain, intelligent automation, IoT en artificial intelligence.
 • Het ondersteunen van klanten bij de ontwikkeling van technologie en IT strategie, organisatie, governance, sourcing en kostenoptimalisatie.
 • Het (assisteren van) project/programma management bij de implementatie van fundamentele technologie en IT platformen.
 • Het analyseren van business processen en het vertalen naar architectuur, infrastructuur en data modellen.
 • Internationale opdrachten waaraan je in teamverband werkt in binnen- en buitenland.

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

 • Afgeronde relevante WO-opleiding, bij voorkeur Technische Bedrijfskunde/Bestuurskunde, Informatica/Informatiekunde of Business Information Management.
 • Interesse in marktontwikkelingen, technologie/IT en processen binnen één of meer van de volgende sectoren – Consumer Products & Retail, Power & Utilities, Telecom, Media & Technology, Health.
 • De ambitie om op het hoogste niveau mee te willen bouwen aan de toekomst.
 • Affiniteit met innovatie, technologie en het implementeren van nieuwe verdienmodellen die technologisch gedreven zijn.
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Wat wij je bieden – een inspirerende werkomgeving

Bij EY staat training en voortgang voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis, want dat bepaalt immers de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Wat je nog meer kan verwachten bij EY:

 • Je maakt deel uit van internationale projecten door ons wereldwijde netwerk en je werkt samen in multiculturele teams.
 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past; Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt.

Word onderdeel van ons highest performing team!

Heb je vragen, neem dan contact op met Solange van Heemstra via 0031 (6)1588 6484 of Solange.van.heemstra@nl.ey.com

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

Solliciteer

Back to top
Cancel