Company
Capgemini
Type
Vacancy
Location
Utrecht
Sector
Data Science
Required language
Dutch, English
Website
www.werkenbijcapgemini.nl

Description

Capgemini Invent is het digitale innovatie, management consulting en transformatielabel van de Capgemini Groep en helpt CXO’s de ‘What’s next?’ van hun organisatie te ontwerpen en realiseren. Capgemini Invent combineert met meer dan 30 kantoren, 10 creatieve studio’s en meer dan 6.000 collega’s over de hele wereld strategie, technologie, data en creative design met diepgaande expertise en inzichten binnen de industrie om nieuwe digitale oplossingen en bedrijfsmodellen voor de toekomst te ontwikkelen.  

Wij zijn de snelst groeiende management consultancy organisatie in Europa met meer dan 900 consultants in Nederland en Duitsland! Door deze groei zijn we op zoek naar kandidaten die nieuwsgierig zijn naar het consultancy vak en van plan zijn een tussenjaar te nemen na afronding van hun Bachelor. Samen met onze ervaren consultants ga je voor verschillende klanten aan de slag om op een creatieve en slimme manier concrete oplossingen te bedenken voor uiteenlopende strategische vraagstukken. Daarom kun je op ieder moment, per direct, instromen! 

Hoe ziet jouw traineeship eruit?

Als junior consultant draai je tijdens het traineeship bij Insights-Driven Business Innovation mee met ervaren consultants en help je klanten met het beoordelen van invloedrijke en complexe vraagstukken. Denk hierbij aan data collection, het combineren van databronnen, het analyseren van data, modelontwikkeling en het bouwen van dashboards/tools. Door het ontwikkelen van Minimum Viable Products (MVP’s) laat je klanten ‘the art of the possible zien. Zo komen we samen met oplossingen waar ze zelf nog nooit aan gedacht hadden. The best way to predict the future is to invent it! 

Capgemini Invent is op zoek naar authentieke collega’s die carrière willen maken in de management consultancy en veel belang hechten aan voortdurende professionele ontwikkeling. Je haalt jouw energie uit het realiseren van duurzame transformaties in multidisciplinaire teams en springt moeiteloos in op de wensen van onze klanten. Initiatief, ondernemerschap en een visie op data & analytics zijn voor jou belangrijke eigenschappen en kwaliteiten.  

Je wordt natuurlijk niet meteen in het diepe gegooid. Je start namelijk eerst met een intensief programma van The Institute, waar je samen met alle young professionals uit Nederland en Duitsland alles leert over de wereld van consultancy. Je reist tijdens deze periode wekelijks naar verschillende kantoren in Nederland en Duitsland. Hierna ga je volledig meedraaien in het team en kun je jezelf verder ontwikkelen door middel van trainingen. 

Wat vragen wij van jou?

Jij bent gedurende 1 jaar fulltime beschikbaar en beschikt over:

  • Een afgeronde WO-Bachelor opleiding met uitstekende studieresultaten: kwantitatief georiënteerde opleidingen met vakken in statistiek en/of modelleren sluiten hier goed op aan, denk aan bijvoorbeeld (Toegepaste) Wiskunde, (Toegepaste) Natuurkunde, Econometrie etc. 
  • Praktische projectervaring op het gebied van digitale transformatie door bijvoorbeeld een stage, studentenbijbaan of een commercieel/technisch studieproject is een sterk pluspunt. 
  • Je hebt naast je studie sociale vaardigheden ontwikkeld door actief te zijn bij een vereniging, eigen bedrijf en/of hebt een ervaring in het buitenland opgedaan.
  • Je hebt een talent om conceptueel en analytisch te denken: je werkt gestructureerd en wil graag uitgedaagd worden door complexe vraagstukken.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Een extra taal is natuurlijk mooi meegenomen, bij voorkeur Duits. 

Wat bieden wij jou?

Je haalt het maximale uit je tussenjaar, ontwikkelt je netwerk en volgt een traineeship bij Capgemini Invent. Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat:    

  • Een marktconform salaris 
  • 26 vakantiedagen 
  • Een jaarcontract met een bonusregeling van €5.000,- bruto wanneer je terugkomt na je Master
  • Telefoonabonnement en laptop 

Het subteam Insights-Driven Business Innovation is onderdeel van de groep Insights-Driven Enterprise binnen Capgemini Invent. 

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Alexander Wielemaker

 alexander.wielemaker@capgemini.com

 +31621474398

Back to top
Cancel