Company
Capgemini
Type
Internships
Location
Utrecht
Sector
IT
Required language
Dutch, English
Website
www.werkenbijcapgemini.nl

Description

Slimme IT-oplossingen. We maken er als consument vrijwel dagelijks gebruik van. En er is op technologisch gebied nog zoveel meer mogelijk. Daarbij beschikken onze opdrachtgevers niet altijd over de kennis om te weten wat ze er echt mee kunnen. Genoeg reden voor ons om jouw hulp hiervoor in te schakelen!

Jouw uitdaging als stagiair(e)

Binnen Capgemini hebben we een eigen innovatie centrum, Applied Innovation Exchange. Dé plek waar we de nieuwe technologieën ontwikkelen, uitproberen en demonstreren. Vanuit hier helpen we onze partners en opdrachtgevers op weg door te laten zien hoe technologieën als Internet of Things, Smart IoT, Smart Robotics, Distributed Ledger technologie en Virtual/Augmented Reality werken. En hoe deze toegepast kunnen worden in de praktijk. Laat dit nu ook precies de plek zijn waar jij gaat meedraaien.

Wat jouw opdracht kan zijn:

 • AR/VR
  Met het AR/VR team met op dit moment 10 werknemers ga jij op project basis applicaties maken voor verschillende grote bedrijven in Nederland. Daarnaast ga jij ook aan de slag met eigen producties om klanten te stimuleren te innoveren. Er wordt verwacht dat je zelfstandig kan werken en kan meedraaien in een project. Je zult voornamelijk gaan werken aan VR/AR applicaties of het bouwen van games. Je hebt minimaal ervaring met Unity.
 • Chatbot
  Vrienden terugbetalen, een pizza bestellen of jouw pakketje volgen. Vraag het aan jouw digitale buddy en hij geeft je antwoord of helpt je verder. De uitkomst is simpel, het traject om daar te komen is echter uitdagend. Heb jij affiniteit met machinelearning, data-analyse, ben je geïnteresseerd in de menselijke interacties en wil je impactvolle bijdrage leveren aan het dagelijkse leven van de toekomst? Kom dan solliciteren voor jouw stage!
 • Toepassen Robotic Proces Automation (RPA) voor IT beheer
  Op het gebied van Robotic Process Automation (RPA) ben je voortdurend bezig met het automatiseren van (klant)processen en het implementeren en onderhouden van programma's. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent ondernemend en nieuwsgierig. Je hebt executiekracht en werkt toe naar grote oplossingen. Hierbij durf je te denken buiten de gebaande paden. Snelle veranderingen zijn voor jou nieuwe kansen. 
 • Predictive Artificial Intelligence
  Computers ‘supervised’ zaken laten voorspellen met behulp van Machine Learning kan best handig zijn. Maar hoe ver reiken de mogelijkheden? En op welke data kan het toegepast worden? Denk aan het voorspellen van schulden, criminaliteit of snelheid van energietransitie in de toekomst. In eerste instantie maak je vooral gebruik van open data.
 • Quantum Computing
  Quantum computers zullen een enorm disruptive technologie zijn. En met nieuwe technologieën komen nieuwe uitdagingen. Bij welke specifieke taken zullen quantum computers een voordeel geven boven gewone computers? Wanneer zal het toegepast kunnen worden? Wil jij je bezig houden met deze cutting edge technologie, help ons dan deze vragen uit te zoeken!
 • Internet Of Things
  Het ontwikkelen van apps in samenwerking met andere studenten. Ben jij een afstudeerder die het leuk lijkt om samen met een elektrotechniek student die de hardware bouwt (IoT product), zodat de app en het prototype/product samen werkt? Wie weet ben jij de app ontwikkelaar die aan de slag gaat met het ontwikkelen van een app om inbraak van auto's te voorkomen!

Wat jij ons brengt

Je bent een hbo of wo student, minimaal 5 maanden beschikbaar vanaf eind januari/ begin februari en op zoek naar een afstudeerstage. Alleen koffie halen en kopiëren is niet jouw idee van een ideale stage. Jij wil juist nieuwe dingen ontdekken, meewerken aan grote projecten en écht de handen uit de mouwen steken. Dus... wat wordt jouw opdracht?

Deze stage is interessant voor studenten met een technische opleiding zoals informatica, technische informatica, computer science, artificial intelligence of bijvoorbeeld game development.

Wat wij jou bieden

Allereerst natuurlijk een omgeving waarin je veel kan leren, maar ook zelf veel initiatief mag nemen. Je komt terecht in een fijne werksfeer met collega’s die graag kennis delen en elkaar helpen. Daarbij wordt hard werken zeker beloond. Want we hebben vrijwel altijd de intentie om afstudeerders na hun studie een interessante loopbaan aan te bieden. Wat je nog meer kunt verwachten?

 • Een mooie stagevergoeding van €500,- bruto per maand.
 • Een laptop die je mag gebruiken voor je stageopdracht.
 • En anderhalve betaalde verlofdag per maand.

Ben jij de nieuwe stagiair bij Capgemini?

Werd jij helemaal enthousiast bij het lezen van de opdrachten? En ga je graag binnen een van de onderzoeksgebieden aan de slag? Stuur ons jouw sollicitatie en wij maken graag kennis met jou. Vertel ons in je sollicitatie meteen welke opdracht of interesse jouw voorkeur heeft.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Elise Lakerveld

 elise.lakerveld@capgemini.com

 +31621414815

Back to top
Cancel