Company
SINCERIUS
Type
Company events
Location
Amsterdam
Sector
Financial Risk Management
Required language
Dutch
Website
www.werkenbijsincerius.nl

Description

Het SINCERIUS M&A Analyst sloepevent

Stap aan boord van de SINCERIUS sloep

Affiniteit met financiële cijfers én fusies & overnames (M&A)? Stap dan vrijdag 27 maart a.s. aan boord en vaar met SINCERIUS mee door de Amsterdamse grachten. Tijdens een leerzame maar zeker ook gezellige dag, ontdek jij wat financiële due diligence inhoudt, wat er bij M&A komt kijken en maak je kennis met ons team.

Wat gaan we doen? 

Je ontdekt wat financiële due diligence inhoudt en duikt samen met onze consultants de cijfers in. We laten je zien hoe we te werk gaan en laten je kennis maken met de tools en methodes die we gebruiken om altijd kwalitatief werk te leveren en constant de juiste verbanden te ontdekken. Wij gaan namelijk altijd verder waar anderen stoppen. 

Het serieuze gedeelte van de middag sluiten we af met een gezellige borrel bij ons op kantoor samen met de andere teamleden. Zo maak je kennis met het hele SINCERIUS team en proef je de open en informele cultuur bij ons op kantoor.

Daarna stappen we de sloep in en borrelen we verder op het water, genietend van het mooie uitzicht van de Amsterdamse grachten.

Wie zijn wij? 

We zijn een ambitieuze boutique die snel groeit. Centraal in onze manier van werken staan oprechtheid, betrokkenheid, ondernemerschap en plezier. 

  • Onze kwaliteitsstandaard ligt hoog en we werken hard. 
  • We communiceren open, toegankelijk en transparant, zowel naar de klant als naar elkaar. We zeggen waar het op staat. We voelen ons betrokken bij de klant en zetten ons voor de volle 100% in. 
  • We zijn in staat om met een efficiënte inzet, snel tot de kern door te dringen. 
  • We nemen initiatief en denken mee. We hebben de energie om altijd snel goed te reageren met een oplossingsgerichte mentaliteit. Dat verwacht de klant en dat verwachten we van elkaar. 
  • Uiteraard ondernemen we ook regelmatig activiteiten met het hele team. Hierdoor heerst er een open en ontspannen sfeer op kantoor.

Financiële due diligence 

Bij financiële due diligence gaat het om snel en diepgaand inzicht krijgen in grote hoeveelheden data. Vlak vóór het opstellen van het fusie- of overnamecontract komen wij meestal in beeld. Wij duiken de cijfers in, maken diepgaande analyses van de financiële en operationele gegevens en geven onze klant (vaak private equity partijen) inzicht in de kansen en de risico’s van de overnametarget. Met dat inzicht gaat de klant terug naar de onderhandelingstafel.

Voor wie is het interessant?

Het event is interessant voor iedereen die affiniteit heeft met data-analyse, consultancy, financiële cijfers én een WO studie volgt. En ook voor iemand die niet bang is om initiatief te nemen en dingen te ontdekken en verkennen. Past dit bij jou? Dan is dit event 100% iets voor jou! 

Schrijf je in en kom vrijdag 27 maart a.s. langs om met ons mee te varen. Uiteraard in maart in een verwarmde en overdekte boot.

Het programma

13:15 uur                      Inloop bij ons op kantoor, aan de Nieuwe Achtergracht

13:30 uur                      Introductie en kennismaking met SINCERIUS

14:00 – 16:00 uur        Aan de slag met een consultant

16:30 tot …? uur          De sloep in met een hapje, bubbels en varen maar!

DRESSCODE: Casual & netjes

Meld je voor 20 maart aan!

Aanmelden kan via https://www.werkenbijsincerius.nl/sloepevent-27-maart-2020. Je krijgt binnen 48 uur van ons te horen of je een plekje hebt in onze sloep of niet. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Komt de datum je niet uit, maar wil je wel meer weten over SINCERIUS? Stuur ook dan een mail naar solliciteren@sincerius.nl en kom langs voor een kop koffie met een van onze consultants! Op www.werkenbijsincerius.nl zijn alle data van onze sloepevents te vinden. Tot dan!

Back to top
Cancel