Company
Vantage AI
Type
Vacancy
Location
Nieuwegein
Sector
Consultancy, Data Science
Required language
Dutch
Website
www.vantage-ai.com

Description

Dit ben jij

Jouw passie is data en alle informatie die daarin verborgen zit. Elke datavraag pak jij met beide handen aan. Jij bent gedreven om met data science de maximale businesswaarde te behalen. Jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk, jij hebt programmeerervaring en bent leergierig. Het ultieme doel voor jou is om één van de beste data scientists van Nederland te worden. Jij hebt de juiste achtergrond, talent en drive, maar je mist één ding: voldoende vlieguren.

Vantage AI

Wij zijn een jong team met één doel: aan de hand van data science oplossingen organisaties laten groeien. Kortom, wij staan met twee sterke benen middenin de markt. Daarnaast staan wij altijd vooraan als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen binnen data science. Hierin worden wij ondersteund door de ervaren specialisten van zusterbedrijf BigData Republic.

Dit bieden wij 

-Driejarig ontwikkelingstraject

Als wij in onze data scientists investeren, dan doen wij dat goed. Wij bieden jou een ontwikkelingstraject waarin je drie jaar lang vier dagen per week werkervaring opdoet bij toonaangevende partners en ondersteund wordt door topexperts van BigData Republic. Iedere vrijdag verdiep je jouw kennis samen met de andere enthousiaste data scientists van Vantage AI middels een intensieve training bij ons op kantoor. 

-Afwisselende projecten

Bij Vantage AI ga je aan de slag met uitdagende data science projecten bij uiteenlopende klanten. Nee, niet als trainee, maar als volwaardig betaalde consultant. Wij geloven namelijk in jouw talenten en in jouw kwaliteiten en zo zetten wij jou ook in bij onze partners. Je krijgt hierbij alle ruimte om je kennis en vaardigheden zelfstandig in de praktijk te brengen en meer te leren over de bestaande branches, bedrijfsprocessen en tools. 

-Een team van gedreven collega-data scientists

Wij geloven in jou, maar ook in elkaar. Wij helpen elkaar als we dreigen te vallen, maar ook als we allang weer zijn opgestaan. Met je mede-Vantage AI-ers doorloop je samen drie jaar lang een intensief ontwikkelingstraject. Je ontwikkelt een hechte band die ook na het programma zal blijven bestaan. Bereid je dus maar voor op een pittig potje tafelvoetbal op de vrijdagmiddag, een avondje karten of gewoon een gezellige borrel! 

-Begeleiding van topexperts

De intensieve training op vrijdag op het kantoor van Vantage AI krijg je van de topexperts van ons zusterbedrijf BigData Republic. Zij bieden als senior label al jaren oplossingen op het gebied van data science, engineering, en big data strategy. Jij leert van hun projectervaring bij zowel grote klanten zoals AH, Wehkamp, Bol.com, Heineken, KPN, ING, als startups / scaleups. 

-Solide doorgroeimogelijkheden en dito arbeidsvoorwaarden

In het derde jaar van het programma zul je jezelf toespitsen op de specialisatie waar jouw passie ligt. Daarmee gaan we aan de slag om jouw carrière een extra boost te geven. Aan het einde van het ontwikkelingstraject biedt Vantage-AI je verdere carrièremogelijkheden bij BigData Republic. Ook zal het je aan arbeidsvoorwaarden bij ons niet ontbreken. Naast een goed salaris is er een ruim mobiliteitsbudget, met de mogelijkheid voor een leaseauto. Daarnaast word je voorzien van een high-end laptop naar keuze, uitgebreid care package en zijn er tal van trainingen mogelijk.

_____________________________________________________________________________

Kort samengevat, heb jij:

  • de drive om één van de beste data-science consultants te worden
  • sterke communicatieve vaardigheden
  • de capaciteit om je binnen elke laag van een bedrijf wegwijs te maken
  • 1 tot 2 jaar werkervaring
  • beheersing van de Nederlandse taal
  • een kwantitatieve universitaire achtergrond (eventueel PhD)
  • ervaring met programmeren binnen Python of R
  • zin om samen te werken met gemotiveerde collega’s.

Ben jij net zo enthousiast geworden dan wij al zijn mail dan jouw cv naar tim.janssen@vantage-ai.com of neem contact op via 06-48374555 voor meer informatie. De koffie staat in ieder geval klaar.

www.vantage-ai.com

Volg ons op LinkedIn 

Tot snel!

Groet, Tim

Back to top
Cancel