Company
Achmea
Type
Vacancy
Location
Apeldoorn
Sector
Actuary
Language
Dutch, English
Website
http://www.werkenbijachmea.nl

Description

VACATUREDETAILS

Over deze vacature

Wil jij aan de slag met hoogwaardige modellen op het snijvlak van commercie en finance bij een datadriven organisatie? En wil je dit combineren met een uitdagende actuariële rapportage rol? Dan moet je hier zijn.
 

 • Een duurzame binding met onze klanten staat centraal. Jij bouwt daarvoor ons klantwaardemodel verder uit en helpt ons om ons bindingsmodel te herijken. Je ondersteunt de organisatie om de modellen toe te passen.
 • Je werkt samen met senior analisten en maakt de vertaling van de klantwaardemodellen naar pricing, big data trajecten en pas je het model toe t.b.v. diverse commerciële strategieën. Je maakt analyses in SAS en vertaalt de resultaten naar passend advies. Je werkt samen met bijvoorbeeld actuarissen en met marketing intelligence analisten die werkzaam zijn voor specifieke merken van Achmea.
 • Voor de andere helft van je tijd  maak je periodieke actuariële rapportages over schadeverzekeringen, zoals toereikendheidstoets, Solvency II berekeningen en de kalibratie van de interne modellen voor reserverisico en premierisico.  Je verwerkt aannames en expert judgements in actuariële modellen en vertaalt modeluitkomsten naar business informatie.
 • Je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een senior actuaris, zowel op het gebied van kennis als vaardigheden. Kernwoorden zijn samenwerken, verbinden, plannen, uitvoeren, resultaatgericht, waarmaken, vernieuwen.
JOUW AFDELING

Insurance Risk

JOUW ACHTERGROND

Wat jou uniek maakt als Actuaris (juniorfunctie)

Je bent uiterst accuraat, initiatiefrijk en conceptueel sterk. Je kunt goed zelfstandig werken en de verbinding zoeken met zowel financiële als commerciële professionals. Hiernaast beschik je over probleemoplossend vermogen en een resultaatgerichte instelling. Uitkomsten van berekeningen en analyses leg je op een begrijpelijke manier uit aan interne en externe belanghebbenden.

Verder heb je:

 • Een afgeronde academische opleiding met een sterke kwantitatieve component, bijvoorbeeld Actuariële wetenschappen, Econometrie, Natuurkunde of Wiskunde;
 • Ervaring met het toepassen van en programmeren in statistische softwarepakketten als SAS, R, MATLAB, ResQ of IGLOO;
 • Bij voorkeur verzekeringstechnische kennis van schade- of inkomensverzekeringen;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.


Kernwoorden zijn samenwerken, verbinden, plannen, uitvoeren, resultaatgericht, waarmaken, vernieuwen.

360 GRADEN

DIT IS ACHMEA

Wat wij bieden

Een maatschappelijk betrokken organisatie waar niet alleen onze klanten centraal staan, maar waar we ook veel aandacht hebben voor jou. Aandacht voor jouw ontwikkeling, vitaliteit en werk-privé balans. We geven je de vrijheid waar en wanneer te werken, op kantoor of vanuit huis. Een omgeving waar jij jezelf kan zijn en kan groeien. Waarin ruimte is voor diversiteit, waar iedereen zich thuis voelt, gebaseerd op integriteit en respect. Samen zijn wij de toekomst een stap voor.
 
Een inhoudelijk uitdagende en veelzijdige functie bij de grootste schadeverzekeraar in Nederland. Er is een positieve werksfeer en je kunt je volop ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van actuariële opleidingen.

 • Een salaris tussen € 2980,- tot € 4150,-  (bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur per week). Op basis van je ervaring word je ingedeeld;
 • Het betreft een functie voor 36 uur per week;
 • Je werkt hoofdzakelijk in Apeldoorn en kunt plaats- en tijdonafhankelijk werken, waardoor je jouw baan goed kunt afstemmen op je privé situatie. De collega’s in het team werken bijvoorbeeld altijd 1 dag per week vanuit huis.
 • De startdatum is zo spoedig mogelijk;
 • Een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen of om je vakantietoeslag in bijvoorbeeld september uit te laten betalen.


Je kunt reageren op deze vacature tot 25 februari.

Back to top
Cancel