Company
Triple A - Risk finance
Type
Internships
Location
Amsterdam
Sector
Data Science
Required language
Dutch, English
Website
http://www.aaa-riskfinance.nl/NL/

Description

Ben jij het liefst bezig met het oplossen van kwantitatieve vraagstukken én denk je na over de impact die data kan maken in het bedrijfsleven? Dan is een werkstudentschap bij Triple A – Risk Finance de juiste stap voor jou!

Een werkstudentschap bij Triple A betekent werken in een omgeving waar je werkt met de specialisten uit de markt. Deze begeleiden je en staan altijd klaar om je te helpen wanneer je vragen hebt! We zijn een jonge dynamische club waarbij leren, ook voor ons, op nummer 1 staat!

Zoek jij een werkstudentschap in de richting van Data Analytics? Wil je hands-on ervaring opdoen met klantprojecten (met name binnen de Financiële sector) en je analyse skills in de praktijk gebruiken? Lees dan verder en als het je aanspreekt, kom je een kop koffie bij ons drinken!

Je functie

Als werkstudent Data Analytics werk je in een team van 7 professionals, samen werk je aan projecten voor klanten of hou je je bezig met nieuwe proposities waarmee de consultants de markt in gaan.  De werkzaamheden verschillen per opdracht en bestaan onder meer uit:

  • Het ontwikkelen van voorspellende modellen
  • Maken van analyses in R en Python
  • Opschonen en bewerken van grote data sets
  • Het toepassen van advanced technieken waaronder Machine Learning
  • Meedenken over de klantvraag en ingewikkelde analyses uitleggen naar praktische inzichten voor de klant

Je profiel

Je zit in de laatste fase van je opleiding Econometrie, Wiskunde of een soortgelijke Universitaire opleiding. Je hebt een sterke interesse in Data Science en de impact die deze ontwikkelingen hebben op het bedrijfsleven. Je bent ondernemend, ambitieus en leergierig. Als je tegen een probleem aanloopt vraag je om hulp en draagt verantwoordelijkheid voor je werk. Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor je collega’s en klanten.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een hecht, jong team van professionals in een ambitieuze, gedreven, no-nonsense organisatie. Werken bij Triple A – Risk Finance betekent jezelf ontwikkelen op het gebied van actuariaat, risicomanagement, modelling en/of data analytics. Persoonlijke en professionele groei staan binnen onze dynamische kennisorganisatie centraal.

Stuur ons je motivatie en cv

Kom jij onze organisatie als gekwalificeerde high potential versterken? Maak gebruik van het onderstaande formulier om ons je cv, cijferlijsten en motivatie te sturen. Of mail naar werken@aaa-riskfinance.nl, t.a.v. Vivianne Collee. Voor aanvullende informatie kun je bellen met Vivianne, zij is te bereiken op 06 – 83 52 59 00.

Back to top
Cancel