Company
Triple A - Risk finance
Type
Internships
Location
Amsterdam
Sector
Banking
Required language
Dutch, English
Website
http://www.aaa-riskfinance.nl/NL/

Description

Ben jij het liefst bezig met het oplossen van kwantitatieve vraagstukken én denk je na over de impact die de deze vraagstukken hebben op het bedrijfsleven? Dan is een werkstudentschap bij Triple A – Risk Finance de juiste stap voor jou!

Een werkstudentschap bij Triple A betekent dat je aan de slag gaat in een omgeving waar je werkt met dé specialisten uit de markt. Deze begeleiden je en staan altijd klaar om je te helpen wanneer je vragen hebt! We zijn een jonge dynamische club waarbij leren, ook voor ons, op nummer 1 staat!

Zoek jij een werkstudentschap in de richting van Financial Risk binnen de Bancaire sector? Wil je hands-on ervaring opdoen met klantprojecten en Financial Risk proposities ontwikkelen waar de consultants de markt mee in gaan? Lees dan verder, en als het je aanspreekt, kom je een kop koffie bij ons drinken!

Je functie

Als werkstudent bij onze Business Line Banking werk je samen met een team van professionals aan projecten voor klanten of ben je bezig met nieuwe proposities waarmee we de markt in willen gaan. De werkzaamheden verschillen per klantopdracht en bestaan onder meer uit Market- en Credit Risk berekeningen.

Je profiel

Je zit in de laatste fase van je opleiding Econometrie, Wiskunde of een soortgelijke Universitaire opleiding. Je hebt een sterke interesse in Financial Risk Management, specifiek gericht op de Bancaire sector. Je bent ondernemend, ambitieus en leergierig. Als je tegen een probleem aanloopt vraag je om hulp en je draagt verantwoordelijkheid voor je werk. Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor collega’s en klanten.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een jong, hecht team van professionals in een ambitieuze, gedreven, no-nonsense organisatie. Werken bij Triple A – Risk Finance betekent jezelf ontwikkelen op het gebied van actuariaat, risicomanagement, modelling en/of data analytics. Persoonlijke en professionele groei staan binnen onze dynamische kennisorganisatie centraal.

Stuur ons je motivatie en cv

Kom jij onze organisatie als gekwalificeerde high potential versterken? Maak gebruik van het onderstaande formulier om ons je cv, cijferlijsten en motivatie te sturen. Of mail naar werken@aaa-riskfinance.nl, t.a.v. Vivianne Collee. Voor aanvullende informatie kun je bellen met Vivianne, zij is te bereiken op 06 – 83 52 59 00.

Back to top
Cancel