Company
Triple A - Risk finance
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Financial Risk Management
Required language
Dutch, English
Website
http://www.aaa-riskfinance.nl/NL/

Description

Je carrière starten bij Triple A betekent dat je werkt met dé specialisten uit de markt. Samen met je collega’s werk je aan opdrachten bij de klant en daarnaast ontwikkel je proposities op het gebied van Insurance Risk vraagstukken. We zijn een jonge, dynamische club waarbij leren op nummer 1 staat!

Wil jij je carrière starten in een rol gericht op Risk Management binnen het verzekeringswezen? Bij Triple A – Risk Finance word je opgeleid tot expert en sta je direct in contact met de klant.

Je functie

Als Risk Consultant start je in een team van Risk Professionals en Actuarissen bij één van de meest inhoudelijk sterke partijen in de markt. De werkzaamheden richten zich op de implementatiekant van het actuariële werk, dit houdt in dat je hands-on bezig bent met de modellen en cijfers. Je ontwikkelt nieuwe proposities en werkt als consultant aan één of twee klantprojecten tegelijkertijd. De werkzaamheden verschillen per opdracht en bestaan onder meer uit:

  • Ondersteuning bij IFRS17 implementatie projecten;
  • Solvency II gerelateerde opdrachten, zoals bijvoorbeeld modelvalidaties, maar ook uitbesteding actuariële functie;
  • Reguliere reporting opdrachten (SII, IFRS, en dergelijke);
  • Specificeren en modelleren van modellandschap binnen verzekeraars;
  • Grondslagenonderzoeken

Je profiel

  • Ondersteuning bij M&A projecten
  • Je hebt je opleiding Econometrie, Wiskunde of een soortgelijke Universitaire opleiding succesvol afgerond.
  • Je hebt een sterke interesse voor actuariële en kwantitatieve vraagstukken
  • Je bent ondernemend, ambitieus en leergierig,
  • Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor je collega’s en klanten.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een hecht, jong team van professionals in een ambitieuze, gedreven en no-nonsense organisatie. We bieden je de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen die je ondersteunen in je werk. Persoonlijke en professionele groei staan binnen onze dynamische kennisorganisatie centraal.

Stuur ons je motivatie en cv

Kom jij onze organisatie als gekwalificeerde high potential versterken? Maak gebruik van het onderstaande formulier om ons je cv, cijferlijsten en motivatie te sturen. Of mail naar werken@aaa-riskfinance.nl, t.a.v. Vivianne Collee. Voor aanvullende informatie kun je bellen met Vivianne, zij is te bereiken op 06 – 83 52 59 00.

Back to top
Cancel