Company
Triple A - Risk finance
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Actuary, Consultancy
Required language
Dutch, English
Website
http://www.aaa-riskfinance.nl/NL/

Description

Wil jij je carrière starten in rol gericht op Risk Management en IT binnen het Verzekeringswezen? Bij Triple A – Risk Finance word je opgeleid tot een expert in de markt en sta je direct in contact met de klant.
Je carrière starten bij Triple A betekent dat je werkt met dé specialisten uit de markt. Samen met je collega’s werk je aan opdrachten bij de klant, daarnaast ontwikkel je IT proposities op het gebied van Insurance Risk vraagstukken. We zijn een jonge, dynamische club waarbij leren op nummer 1 staat!

Je functie

Als Risk Consultant start je in een team van Risk Professionals binnen de Business Line Life Insurance – Modelling bij een van de meest inhoudelijk sterke partijen in de markt. De werkzaamheden verschillen per opdracht en kunnen bestaan uit het specificeren, modelleren en testen van complexe actuariële modellen en klanten adviseren op het gebied van technologische innovatie voor hun modellen. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je goed in staat de brug te slaan tussen IT en de business.

Je profiel

  • Je hebt een WO opleiding in de richting van Wiskunde, Informatica, Artificial Intelligence of soortgelijke opleiding succesvol afgerond
  • Ervaring met verschillende soorten tooling zoals Microsoft stack (C# / MS SQL / .NET / Visual Studio / Entity Framework / Azure)
  • Vaardigheid in het schrijven van heldere en leesbare codes
  • Bekend met testtechnieken en -principes om de kwaliteit van software te garanderen (zoals unit tests)
  • Je bent ondernemend, ambitieus en leergierig,
  • Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor je collega’s en klanten.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een hecht, jong team van professionals in een ambitieuze, gedreven en no-nonsense organisatie. We bieden je de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen die je ondersteunen in je werk. Persoonlijke en professionele groei staan binnen onze dynamische kennisorganisatie centraal.

Stuur ons je motivatie en cv

Kom jij onze organisatie als gekwalificeerde high potential versterken? Maak gebruik van het onderstaande formulier om ons je cv, cijferlijsten en motivatie te sturen. Of mail naar werken@aaa-riskfinance.nl, t.a.v. Vivianne Collee. Voor aanvullende informatie kun je bellen met Vivianne, zij is te bereiken op 06 – 83 52 59 00.

Back to top
Cancel