Company
Reasult
Type
Internships
Location
Ede
Sector
IT
Required language
Dutch, English
Website
http://www.reasult.com/nl/home.html

Description

Finance & IT Development Program

Ben je kwantitatief ingesteld, wil je graag brede ervaring op doen en werken voor topspelers uit de vastgoedwereld? Geef je carrière een kickstart met het Reasult Finance & IT Development Program! Je krijgt de kans om ervaring op te doen bij verschillende afdelingen op het snijvlak van Finance, IT en Vastgoed om zo te ontdekken waar jouw talenten het beste tot zijn recht komen.

Hoe zit het programma eruit?

Het Finance & IT Development Program duurt 1,5 jaar, waarbij je drie project van een half jaar uitvoert en als volwaardig teamlid meewerkt bij verschillende teams. Deze projecten zijn afgestemd op jou als persoon, je talenten en je ambities en zorgen dat je toegevoegde waarde levert aan Reasult en haar klanten. Tijdens het Finance & IT Development Program krijg je begeleiding van een mentor en coach. Je doorloopt een stevig opleidingstraject, zodat je een steile leercurve in jouw professionele ontwikkeling hebt. Je komt in een team te werken met hoogopgeleide professionals met een diversiteit aan achtergronden (Econometrie, Finance, IT, Bouwkunde, Biomedische wetenschappen etc.). We helpen je om vlot te groeien om verantwoordelijkheid te nemen over projecten en business impact te maken. Zo werk je aan het vergroten van je kennis, vaardigheden en bouw je een relevant netwerk op.

Jouw profiel:

Uit je comfortzone stappen en iedere dag het beste uit jezelf halen is voor jou vanzelfsprekend. Je vindt het gaaf om de nieuwste ontwikkelingen en technologieën bij te houden zoals Big data, AI, Machine Learning, PowerBI en te zoeken naar toepassingen in de praktijk. Processen verbeteren, data analyseren, rekenen aan vastgoed, coole dashboards maken of meewerken om onze software state of the art te houden: jij staat voor veel uitdagingen open!  

Verder heb je (bijna) een afgeronde kwantitatieve opleiding in de richting van finance, econometrie, wiskunde, natuurkunde, computer science, kunstmatige intelligentie of een andere bèta opleiding op zak en je bent klaar voor the next step.

Wij bieden jou:

  • De mogelijkheid om te ontdekken waar jij echt blij van wordt;
  • Werken aan gave projecten bij (internationale) topspelers in de vastgoedmarkt;
  • Meewerken aan innovatieve oplossingen;
  • Training en coaching op de werkvloer zodat je snel stappen kan zetten in je persoonlijk en professioneel ontwikkeling
  • De mogelijkheid om je netwerk uit te breiden;
  • Werken in kleine teams met korte communicatielijnen waardoor je echt het verschil kan maken;
  • Een gezonde werk-/privé balans;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een professioneel team waarbij ‘work hard, play hard’ geldt. Zo kennen wij een vrijdagmiddagborrel, teamuitjes, wandellunches en sportieve activiteiten waar je naar eigen voorkeur aan kunt deelnemen.

Over Reasult

Reasult is marktleider in software die de financiële performance van vastgoedorganisaties optimaliseert. Onze oplossingen worden gebruikt door woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars, taxateurs, vastgoedbeleggers en vastgoedfinanciers. Al ruim 17 jaar werken we elke dag met plezier en toewijding aan het maken en verbeteren van softwareoplossingen die professionele vastgoedorganisaties ondersteunen bij financiële besluitvormingsprocessen. De Reasult Suite omvat oplossingen voor vastgoedontwikkeling, asset- en portefeuillemanagement, taxatiemanagement en financiële planning. Omdat we ons uitsluitend richten op de vastgoedmarkt hebben we veel kennis van en een duidelijke visie op die markt. Al onze specialisten hebben een achtergrond in vastgoed, finance of IT en meestal een combinatie daarvan.

Meer dan 70 professionele vastgoedorganisaties in Nederland, België en Duitsland maken gebruik van de software van Reasult. Ruim 1.500 gebruikers werken met onze oplossingen.

Om de kwaliteit van onze software te waarborgen wordt deze regelmatig geaudit door een externe partij. Daardoor hebben onze klanten de zekerheid dat zij over accurate stuurinformatie beschikken en wij onze belofte waarmaken: Real Estate In Control.

Interesse?

Heeft deze vacature jouw interesse? Stuur dan je CV en beknopte motivatie per e-mail aan vacature@reasult.com, ter attentie van Marion Veldboer (HR manager).

Voor meer informatie over ons bedrijf, onze producten en de vacatures; bel naar 0318-672930 en vraag naar Marion Veldboer.

Back to top
Cancel