Company
Milliman
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Data Science, Financial Risk Management, Actuary, Non-Financial Risk Management
Required language
Dutch, English
Website
http://nl.milliman.com/Amsterdam-careers/

Description

Milliman Insurance Benelux

Werkveld binnen financiële industrie: Risk Management, Quantitative Finance, Data Science, Consulting

Functie: Analist (fulltime)

Voor talent is altijd plek bij Milliman. Wil jij alle ins en outs leren over wat je als econometrist of wiskundige in de verzekeringssector kan doen? Solliciteer dan voor een junior positie bij Milliman Insurance Benelux. Van interne modellen tot M&A-trajecten en van predictive modelling tot option pricing, bij Milliman houden we ons bezig met alle kwantitatieve aspecten waar verzekeraars mee te maken hebben.

Milliman

Milliman is één van de grootste adviesbureaus ter wereld op het gebied van actuariële en gerelateerde producten en diensten. Milliman is een onafhankelijk bureau dat in 1947 werd opgericht en nu vestigingen heeft in grote steden overal ter wereld. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg werken wij als Milliman Insurance Benelux breder dan het traditionele actuariële vakgebied, en ondersteunen wij onze klanten ook met alle vraagstukken op het gebied van data analytics en financial risk management waar zij mee te maken krijgen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken kandidaten met een master’s degree in econometrie, actuariaat, wiskunde, natuurkunde, informatica of een andere kwantitatieve achtergrond. Werknemers van Milliman onderscheiden zich door hun expertise, gedrevenheid en ondernemerschap. Wij zoeken excellente studenten met sterke sociale vaardigheden en de drive om zich verder te ontwikkelen binnen quantitative finance en/of data analytics. Denk jij binnen ons team te passen, ben je een ambitieuze student in de laatste fase van je studie of heb je maximaal een paar jaar werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden starters een uitdagende baan met verantwoordelijkheid vanaf dag één. Je kan bij ons je kennis van de universiteit direct in praktijk brengen. Je werkt aan verschillende projecten op het gebied van financial riskmanagement en data analytics bij klanten binnen en buiten de financiële wereld. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris en onkostenvergoedingen. Dit salaris wordt aangevuld met een variabele beloning, afhankelijk van jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke bijdrage aan de groei van de consulting praktijk.

Contact

Voor meer informatie verwijzen wij je door naar onze websites:

Solliciteren kan online door je CV, cijferlijst (bachelor en master) en een motivatiebrief te sturen naar:

talent.benelux@milliman.com

Heb je interesse, maar zou je eerst een keer langs willen komen voor een kop koffie bij ons op kantoor om meer te leren over wat wij doen? Neem ook dan gerust contact op.

Back to top
Cancel