Company
Milliman
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Data Science, Financial Risk Management, Actuary, Non-Financial Risk Management
Required language
Dutch, English
Website
http://nl.milliman.com/Amsterdam-careers/

Description

Milliman Insurance and Financial Risk

Werkveld binnen financiële industrie: Risk Management, Quantitative Finance, Data Science, Consulting

Functie: Analist (fulltime)

Ben jij recentelijk afgestudeerd en wil jij alle ins en outs leren over wat je als econometrist, wiskundige of met een technische achtergrond in de verzekeringssector kan doen? Solliciteer dan voor een junior positie bij Milliman Insurance Benelux in Amsterdam of Brussel. Van interne modellen tot M&A-trajecten en van predictive modelling tot option pricing, bij Milliman houden we ons bezig met alle kwantitatieve aspecten waar verzekeraars en corporates mee te maken hebben.

Wie zijn wij?

Milliman is een van de grootste onafhankelijke actuariële consulting firma’s ter wereld. Milliman is opgericht in 1947 in Seattle en heeft wereldwijd meer dan 3,000 werknemers verdeeld over 59 kantoren. Onze kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg werken nauw samen en vormen Milliman Benelux bestaande uit ongeveer 50 consultants. Naast projecten op het vlak van actuariële wetenschappen zijn we ook actief binnen quantative finance, data science en zijn we regelmatig betrokken bij M&A-projecten in de verzekeringssector. Tot onze opdrachtgevers behoren naast verzekeraars ook bedrijven, financiële instellingen, overheidsinstanties, vakbonden, onderwijsinstellingen en non-profit organisaties. Consultants van Milliman onderscheiden zich door hun expertise, gedrevenheid en ondernemerschap

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een master in econometrie, actuariaat, wiskunde, natuurkunde, informatica of een andere kwantitatieve opleiding Bezit jij sterke sociale vaardigheden, en de drive om je verder te ontwikkelen binnen quantative finance, actuariële wetenschappen en/of data analytics?

Ben jij een ambitieuze student in de laatste fase van je studie of heb je maximaal een paar jaar werkervaring en denk jij binnen ons team te passen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden starters een uitdagende baan met verantwoordelijkheid vanaf dag één! Als analist kun je bij ons je kennis van de universiteit direct in praktijk brengen. Je werkt aan verschillende projecten op het gebied van financial riskmanagement, modelling en data analytics bij klanten binnen en buiten de financiële wereld. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris en onkostenvergoedingen. Dit salaris wordt aangevuld met een variabele beloning, afhankelijk van jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke bijdrage aan de groei van de consulting praktijk.

Contact

Voor meer informatie verwijzen wij je door naar onze website:

https://nl.milliman.com/nl-nl/

Solliciteren kan online door je CV, cijferlijst (bachelor en master) en een motivatiebrief te sturen naar: talent.benelux@milliman.com

Heb je interesse, maar zou je eerst een keer langs willen komen voor een kop koffie bij ons op kantoor om meer te leren over wat wij doen? Neem ook dan gerust contact op.

Back to top
Cancel