Company
Milliman
Type
Internships
Location
Amsterdam
Sector
Actuary, Consultancy
Required language
Dutch, English
Website
http://nl.milliman.com/Amsterdam-careers/

Description

Milliman Insurance and Financial Risk

Werkveld binnen financiële industrie: Risk Management, Quantative Finance, Data Science, Consulting

Functie: Stage of afstudeerscriptie

Ben jij aan het einde van je studie en wil jij alle ins en outs leren over wat je als econometrist, wiskundige of technisch opgeleide student in de verzekeringssector kan doen? Solliciteer dan voor een junior positie bij Milliman Insurance Benelux in Amsterdam. Van interne modellen tot M&A-trajecten en van predictive modelling tot option pricing, bij Milliman houden we ons bezig met alle kwantitatieve aspecten waar verzekeraars en corporates mee te maken hebben.

Wie zijn wij?

Milliman is een van de grootste onafhankelijke actuariële consulting firma’s ter wereld. Milliman is opgericht in 1947 in Seattle en heeft wereldwijd meer dan 3,000 werknemers verdeeld over 59 kantoren.  Onze kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg werken nauw samen en vormen samen Milliman Benelux bestaande uit ongeveer 50 consultants. Naast projecten op het vlak van actuariële wetenschappen zijn we ook actief binnen quantative finance, data science en zijn we regelmatig betrokken bij M&A-projecten in de verzekeringssector. Tot onze opdrachtgevers behoren naast verzekeraars ook bedrijven, financiële instellingen, overheidsinstanties, vakbonden, onderwijsinstellingen en non-profit organisaties. Consultants van Milliman onderscheiden zich door hun expertise, gedrevenheid en ondernemerschap

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een master in econometrie, actuariaat, wiskunde, natuurkunde, informatica of een andere kwantitatieve opleiding. Bezit jij sterke sociale vaardigheden, en de drive om je verder te ontwikkelen binnen quantitative finance, actuariële wetenschappen en/of data analytics? Ben jij een ambitieuze student in de laatste fase van je studie en denk jij binnen ons team te passen?

Wat bieden wij?

Wij bieden studenten de mogelijkheid om bij ons een stage te lopen of hun masterscriptie te schrijven indien er een match is tussen het scriptieonderwerp van de student en een opdracht bij een van onze klanten. We waarderen het als studenten zelf al hebben nagedacht over de richting waarin ze willen afstuderen. Er zijn maar enkele opdrachten per jaar waaraan een scriptant kan bijdragen dus gezien het geringe aantal plekken dat wij kunnen aanbieden raden we je aan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen.

Een stage of scriptie is een unieke gelegenheid om onze organisatie beter te leren kennen en om te kijken of je enthousiast wordt van ons werk. Daarnaast bieden wij je een marktconforme vergoeding.  

Contact

Voor meer informatie verwijzen wij je door naar onze website: https://nl.milliman.com/nl-nl/

Solliciteren kan online door je CV, cijferlijst (bachelor en master) en een motivatiebrief te sturen naar: talent.benelux@milliman.com

Heb je interesse, maar zou je eerst een keer langs willen komen voor een kop koffie bij ons op kantoor om meer te leren over wat wij doen? Neem ook dan gerust contact met ons op!

Back to top
Cancel