Company
Ortec Finance
Type
Vacancy
Location
Rotterdam
Sector
IT
Language
Dutch, English
Website
http://nl.ortec-finance.com/

Description

Testanalist Financieel Simulatiemodel

Ben je op zoek naar een innovatieve en dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid waarbij je analytisch vermogen volop wordt uitgedaagd, dan is deze vacature jouw kans!

Wat ga je doen als Testanalist?

Je zorgt ervoor dat we vertrouwen hebben in de uitkomsten van onze applicatie. Hierbij analyseer je de rekenregels, stel je testplannen op, coördineer je het testen en analyseer je de uitkomsten van ons financieel simulatiemodel.

Je werkt dagelijks en intensief samen met professionele informatieanalisten en developers in een (scrum) team van circa 6 personen. Dit team levert 2-wekelijks een nieuwe versie van een applicatie op, die door onze klanten wordt gebruikt voor het maken van goede financiële keuzes en de financiële continuïteit te waarborgen.

Je wilt leren wat professioneel testen van financiële simulatiemodellen inhoudt en vindt het leuk om diep in de cijfers te duiken. Daarnaast ben je bezig om de werkaanpak continu te verbeteren. Productrisico’s inventariseer je samen met stakeholders en andere teamleden. Met elkaar zorg je ervoor dat er een product van goede kwaliteit wordt opgeleverd.

Wanneer ben je onze Testanalist?

Als je in het bezit bent van een HBO- of WO-diploma in een bètarichting. Daarnaast heb je affiniteit met ICT en interesse om onze financiële modellen te doorgronden. Ook wil je je graag ontwikkelen als professioneel testanalist.

Verder beschik je over:

  • Een goed conceptueel en innovatief vermogen;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • ambitie en resultaatgerichtheid.

Het is een pré als je bovendien kennis hebt van of ervaring hebt met financieel management, simulatiemodellen of professioneel testen.

Wat je kan verwachten van Ortec Finance

Ortec Finance helpt klanten bij het nemen van betere investeringsbeslissingen. Wereldwijd ondersteunen we pensioenfondsen, sovereign wealth funds, verzekeraars, banken, vermogensbeheerders, financieel planners en vastgoedmanagers. We weten wat er speelt in de branche van onze klanten en vertalen die kennis in optimale modellen en in oplossingen die we gegarandeerd kunnen implementeren. Ortec Finance is actief in markten die voortdurend in beweging zijn, en die een groot maatschappelijk belang hebben. Omdat we de hoogwaardige kwaliteit leveren waar die markten om vragen groeit onze organisatie mee. Dat schept kansen voor onze medewerkers. We bieden hen alle gelegenheid om hun talenten volop te benutten en waarderen die inzet ook.

Onze organisatie is weinig hiërarchisch en heeft veel zelfstandige, hoogopgeleide medewerkers in dienst die in hun toekomst investeren. Onze bedrijfscultuur is open en informeel: we luisteren altijd naar goede ideeën. Nieuwe medewerkers krijgen vanaf het begin verantwoordelijkheid. Je hebt dus ruimte om jezelf te ontplooien, maar je wordt daarbij ook actief en persoonlijk begeleid. Bij Ortec Finance kun je doorgroeien naar andere functies in andere landen, of kiezen voor een gespecialiseerde carrière.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sophie Beckeringh (HR Adviseur) van de afdeling Human Resources via telefoonnummer 010 – 700 50 00.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton rechts bovenin.

Back to top
Cancel