Company
Deloitte
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Actuary
Required language
Dutch, English
Website
http://www.werkenbijdeloitte.nl/

Description

Starten als werkstudent bij Deloitte


Een functie als werkstudent biedt jou de uitgelezen kans om al tijdens je studententijd een kijkje te nemen in de werkzaamheden van een consultant. Als werkstudent zijn je werkzaamheden zeer gevarieerd en is er volop ruimte om te leren. Hiervoor biedt Deloitte je een stimulerende omgeving waar je door intensief samenwerken optimaal kan profiteren van de kennis en ervaring van collega’s. Op deze manier kan je individueel groeien en naast je studie alvast een basis leggen voor een succesvolle carrière.


Deloitte Global Risk Advisory Clients & Markets

Het Deloitte Global Risk Advisory Clients & Industries team is gespecialiseerd in de klant- en marktbenadering (Clients & Industries) van Deloitte. Om klanten zo optimaal mogelijk te bedienen is Deloitte georganiseerd in marktsectoren (industrieën). Via deze industrieën worden de diensten die Deloitte levert, zoals Risk Advisory, in de markt gezet.

Als werkstudent voor Global Risk Advisory Clients & Industries werk je aan het wereldwijd optimaliseren van de klant- en marktbenadering voor Deloitte Risk Advisory. Hierbij ondersteun je het management team en de partners verantwoordelijk voor de verschillende industrieën wereldwijd in hun werkzaamheden.

Wanneer jij bij ons als werkstudent aan de slag gaat, komen er veel verschillende werkzaamheden op je af. Voorbeelden hiervan zijn het voorbereiden van global board meetings, het organiseren van global klant evenementen en het meedenken aan financiële en strategische groeiplannen voor onze belangrijkste klanten. Daarnaast houdt het Global Risk Advisory Clients & Industries team zich bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van processen om Deloitters te ondersteunen in hun dagelijkse business richting klanten als de communicatie en implementatie hiervan richting alle Deloitte member firms wereldwijd.

Het team is internationaal georganiseerd. Je werkt veel samen met andere landen en in verschillende tijdzones. Het is daarom van belang dat je flexibel bent in je werkuren en een goede beheersing hebt van de Engelse taal.

Jouw profiel als werkstudent


Ben jij de kandidaat die ons komt versterken binnen dit team? Dan heb jij het volgende profiel:

  • Laatstejaars bachelor en/of master student Economie, Finance, Bedrijfskunde, Strategy,  Rechten, International Business, of een vergelijkbare WO studie en affiniteit met commercie en bedrijfsvoering;
  • Beschikbaar voor drie dagen per week voor minimaal een half jaar;
  • Je bent onafhankelijk, analytisch, resultaatgericht, met een sterk oog voor detail;
  • Je vindt het niet erg om stapje extra te zetten en hebt het vermogen om te kunnen presteren onder druk;
  • Je hebt een proactieve houding en het vermogen om je flexibel op te stellen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Nevenactiviteiten of een relevante bijbaan tijdens je studie is een pré;
  • Je hebt de ambitie om jezelf verder te  ontwikkelen en om eventueel later aan de slag te gaan binnen Deloitte.

Samen verantwoordelijk voor jouw carriere


Binnen Deloitte Risk Advisory heerst een informele sfeer. Hierdoor zijn de lijnen kort en wordt ook jij betrokken in de discussies. Als werkstudent ben je onderdeel van een team waarin iedereen zijn eigen carrière maakt. Stel veel vragen, durf verantwoordelijkheid te nemen en laat zien wat je in je hebt. Mocht je na je werkstudent schap bij ons komen werken, dan is een snelle doorgroei voor toptalent vanzelfsprekend. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen met een uitgebalanceerd Learning programma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Elise Guit op telefoonnummer 088-2888780. Voor meer informatie, klik hier. 

Back to top
Cancel