Company
Deloitte
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy
Required language
Dutch, English
Website
http://www.werkenbijdeloitte.nl/

Description

Jouw functie als Junior Consultant Data Management

Wil jij het management van internationale topbedrijven adviseren over de mogelijkheden van digitalisering? Vind je het daarbij interessant om de cruciale slag te slaan tussen business én IT? En ben je er van overtuigd dat je als team meer impact kan maken dan als individu? Dan ben jij bij Deloitte Consulting aan het juiste adres!

Bij Deloitte Consulting adviseer je organisaties op het gebied van groei, innovatie en strategie. Je ziet oneindig veel mogelijkheden om klanten vooruit te helpen en bedenkt 'out of the box' de beste oplossingen met heldere projectdoelstellingen en -planningen. Het analyseren van de huidige situatie of het presenteren van een adviesrapport zijn slechts de eerste stappen op weg naar succes. Bij Deloitte laten we de klant niet achter met het rapport, maar gaan we de voorgestelde plannen ook daadwerkelijk uitvoeren en maken we de verandering door samen met de klant.

Je zult in multidisciplinaire teams werken aan verschillende projecten waardoor je vanaf dag één bouwt aan een professioneel netwerk. Iedere dag word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, maar je staat er nooit alleen voor: meer ervaren collega’s en beproefde methoden uit het wereldwijde Deloitte netwerk helpen je om succesvol te worden.

Jouw profiel: passie voor business & data

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken we graag kennis met jou!

  • Een afgeronde (technische) universitaire opleiding met goede resultaten;
  • Buitenlandse en/of extracurriculaire ervaringen;
  • Uitstekende communicatieve skills;
  • Oplossingen bedenken én willen realiseren;
  • Overtuigd van de waarde van data voor organisaties;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel, ambitieus, openstaan om te leren;
  • De wil om te werken in multidisciplinaire, multiculturele en crossborder teams.

Jouw werkveld binnen Technology Consulting

Vandaag de dag hebben organisaties te maken met een enorme groei aan data vanuit transacties, applicaties en sensoren. Tegelijkertijd zien deze organisaties in toenemende mate de oneindige potentie van data en staat data centraal bij cruciale beslissingen op het gebied van groei, innovatie en strategie. Maar hoe zit het met de juistheid van de data op basis waarvan deze beslissingen genomen worden? Benutten organisaties wel de volledige potentie van de toenemende beschikbaarheid van data? En hebben werknemers toegang tot de benodigde data om snel tot belangrijke beslissingen over te kunnen gaan?

In het Enterprise Data Management (EDM) team begeleid je toonaangevende organisaties met het organiseren en structureren van datagebruik, het optimaliseren van bedrijfsprocessen waar data uit voortkomt en het voldoen aan veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast zorg je voor een groeiend bewustzijn rondom het belang van data binnen organisaties. Jij gaat ervoor zorgen dat de juiste data op de juiste plek en op de juiste tijd aanwezig is. Je bent overtuigd van de waarde van data, maar kijkt altijd met een kritische blik naar het functioneren van data management bij onze klanten. Samen met de klant werk je het data management groeipad uit en begeleid je de klant naar een volwassen data strategie en huishouding.

Jouw carrière pad en arbeidsvoorwaarden

Met kantoren over de hele wereld is Deloitte een toonaangevende adviesorganisatie. Deloitte Consulting is de hardst groeiende adviespraktijk in Nederland mede door de grote investering in zowel persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. Zorgen maken over arbeidsvoorwaarden, vervoer, telefoon of laptop is niet nodig; jij houdt je bezig met het samenstellen van jouw persoonlijke pad binnen Deloitte. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learning-programma, een competentiemodel op maat en continue feedback. Voor meer informatie, klik hier

Back to top
Cancel