Company
Capgemini
Type
Vacancy
Location
Utrecht
Sector
IT, IT
Language
Dutch, English
Website
www.werkenbijcapgemini.nl

Description

Junior Tester

Wat ga je doen als Junior Test Consultant?
Voor talentvolle Young Professionals die zich snel willen ontwikkelen in een dynamische omgeving met veel mogelijkheden tot verdere groei, biedt Capgemini de Masterclass Test Consultant. De Masterclass is opgebouwd in een opleiding van circa vijf weken, die volgt op een introductieprogramma van een week voor nieuwe medewerkers van Capgemini. Na deze eerste fase ben je goed voorbereid om te kunnen starten op een eerste opdracht bij een van onze opdrachtgevers. Naast je inzet bij de opdrachtgever, doorloop je in het eerste half jaar een vast programma van verschillende opleidingen om je verder te professionaliseren en certificeren als internationaal erkend IT Professional. De daarop volgende anderhalf jaar krijg je een voor jou op maat samengesteld opleidingsprogramma aangeboden. Test Consultants benaderen de uitdagingen van de klant vanuit een bedrijfskundig perspectief, bezitten sterke analytische vaardigheden, zijn stressbestendig en communicatief sterk. Als Test Consultant ben je bezig met de analyse van eisen aan het systeem en functionele ontwerpen om te komen tot testcases. Daarbij maak je gebruik van de standaarden op het gebied van methoden en technieken voor testen zoals TMap®, TestFrame® en Business Driven Test Management. Testen geeft professionals in de IT de gelegenheid nauw samen te werken met de business van de opdrachtgevers, daar waar de belangen groot zijn. Test professionals wordt gevraagd aan te geven welke risico’s worden gelopen bij implementatie. Spannende tijden waar in de klantorganisatie testen de aandacht heeft van het hoger management. Je ontwikkeling kun je vorm geven in verschillende richtingen zoals Testmanagement, Testconsultancy of Test Advisor. Zodoende kun je een keuze maken die goed bij jou aansluit en het beste perspectief biedt.

Over Capgemini
Met bijna 145.000 mensen in meer dan 40 landen is Capgemini een van de meest vooraanstaande aanbieders van consulting-, technology- en outsourcingdiensten. Samen met zijn klanten creëert en realiseert Capgemini resultaatgerichte business- en technologyoplossingen, toegesneden op de klantbehoefte. Capgeminfi levert aantoonbaar toegevoegde waarde aan de prestaties en veranderingsprocessen van klanten in een groot aantal branches. Daarbij werkt Capgemini op een onderscheidende manier - the Collaborative Business Experience™ - aan het behalen van snellere en betere resultaten in samenwerking met klanten en technologiepartners. Dit houdt onder meer in dat we jou volop kansen bieden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, om samen met vakgenoten het maximale uit jezelf en jouw carrière te halen. Ga relaties aan, ontwikkel jezelf en creëer impact. Je kunt rekenen op een afwisselende baan in een inspirerende en collegiale sfeer.

Waar kom je te werken binnen Capgemini?
Als Test Consultant in de masterclass ga je aan de slag bij de divisie Testing, bij de discipline Technology Services. Technology Services helpt klanten om duurzaam van deze ontwikkelingen te profiteren, de juiste technologie voor iedere situatie te vinden en investeringsbeslissingen te maken. Hierbij werkt Technology Services samen met strategische partners om de issues en uitdagingen van klanten slagvaardig en met alle benodigde expertise aan te pakken.

Wat kun je bij Capgemini verwachten?
In de eerste twee tot drie jaar van je loopbaan binnen Capgemini werk je in verschillende projecten samen met ervaren collega’s. Je werkt mee aan het vernieuwen van organisatiestrategieën, verbeteren van bedrijfsfuncties en daarbij behorende veranderingprocessen. We hebben veel aandacht voor je ontwikkeling als professional, zowel door training als door de uitvoering van projecten bij onze klanten. Zo raak je door en door thuis in de organisatie, processen en prestaties van onze klanten. Op basis van een persoonlijk ontwikkelplan volg je opleidingen en verricht je opdrachten die aansluiten op jouw ambities en die van de klant. Je ontwikkelt hierdoor de bagage om verder door te groeien in een diversiteit aan rollen.

Ben jij de Junior Test Consultant die we zoeken?
Heb jij aantoonbare affiniteit met ICT en ben je communicatief vaardig, analytisch sterk en ondernemend? Heb je net je hbo of universitaire opleiding afgerond en kun jij samen met collega’s en klanten ambities omzetten in resultaten? Dan biedt een startersfunctie als testconsultant jou een wereld aan mogelijkheden.

Interesse?
Heb jij interesse om als Junior Test Consultant aan de slag te gaan? Solliciteer dan door je CV en motivatie te uploaden. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Karen Bongers/ karen.bongers@capgemini.com 06 – 15031086. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wil jij liever eerst op een informele manier kennis maken met Capgemini door sfeer te proeven en met een aantal consultants te praten, voordat je daadwerkelijk solliciteert? Meld je dan hier aan voor onze XperienceDay.

Back to top
Cancel