Company
Capgemini
Type
Vacancy
Location
Utrecht
Sector
Consultancy, IT
Language
Dutch, English
Website
www.werkenbijcapgemini.nl

Description

Junior Consultant Insights & Data

Jouw rol

ls Junior Consultant Insights & Data werk je in complexe omgevingen bij grote organisaties in Nederland en daarbuiten. Je bent betrokken bij het analyseren, ontwerpen, testen en bouwen van BI Solutions. Je draagt bijvoorbeeld bij aan de ontwikkeling, de levering en het onderhoud van complexe rapportage omgevingen of bij het bouwen van tools waardoor de klant beter gebruik kan maken van zijn data. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opleveren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen binnen afgestemde doorlooptijden. Je gaat jezelf ontwikkelen tot een zelfstandig werkende professional, die het een uitdaging vindt om ‘slimme’ oplossingen te creëren en te adviseren. Je kunt jezelf specialiseren in het analyseren van data, het modelleren van data warehouses, het integreren van data uit verschillende bronnen of het opzetten van complexe rapportage structuren van bron tot jaarverslagen. Deze projecten zijn complex vanwege de eisen die gesteld worden door wet- en regelgeving en nieuwe technologische ontwikkelingen zoals Big Data.

Plaats in de organisatie
et bijna 145.000 mensen in meer dan 40 landen is Capgemini een van de meest vooraanstaande aanbieders van consulting-, technology- en outsourcingdiensten. Samen met zijn klanten creëert en realiseert Capgemini resultaatgerichte business- en technology-oplossingen, toegesneden op de klantbehoefte. Capgemini levert aantoonbaar toegevoegde waarde aan de prestaties en veranderingsprocessen van klanten in een groot aantal branches. Daarbij werkt Capgemini op een onderscheidende manier - the Collaborative Business Experience™ - aan het behalen van snellere en betere resultaten in samenwerking met klanten en technologiepartners. Dit houdt onder meer in dat we jou volop kansen bieden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, om samen met vakgenoten het maximale uit jezelf en jouw carrière te halen. Ga relaties aan, ontwikkel jezelf en creëer impact. Je kunt rekenen op een afwisselende baan in een inspirerende en collegiale sfeer.

Wie we zoeken
Je bent een leergierige en communicatieve young professional die zich continue wil blijven ontwikkelen op het gebied van Insights & Data. Je hebt een afgeronde (beta of technische) opleiding op HBO- of WO-niveau, bijvoorbeeld econometrie, operations research, (bedrijfs)wiskunde, (technische) natuurkunde, computer science, informatica etc. Als je een Bèta-gamma studie hebt afgerond dan heb je tijdens de studie aantoonbaar gewerkt met databestanden, statistisch onderzoek, simulatie onderzoek en/of databases. Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst vanwege het internationale karakter van onze klanten. Interesse? Wij zijn continu op zoek naar young professionals als Junior Consultant Insights & Data die het verschil willen maken. Trap jij ook je carrière af bij Capgemini? Als je nog vragen hebt, kun je altijd bellen met Karen Bongers via karen.bongers@capgemini.com / 06–51031086 van de afdeling Corporate Recruitment

Back to top
Cancel