Company
LYNXX
Type
Vacancy
Location
Amersfoort
Sector
IT, IT
Required language
Dutch, English
Website
http://www.lynxx.eu/

Description

Data custodian
Vind jij het een uitdaging om voor een innovatief advies bureau in Amersfoort te werken? Het bureau LYNXX heeft zich gespecialiseerd in het ontsluiten en visualiseren van ‘big data’. Het doel van de projecten is veelal om door middel van de data uit bestaande databases, internet bronnen en social media, directies en management te helpen om het bedrijf efficiënter en effectiever te laten werken. De resultaten die we leveren zijn dashboards. Dit is altijd een middel om het verhaal achter de data helder te krijgen, geen doel op zich.

Wij bieden een energieke werkomgeving binnen een team van jonge, gedreven adviseurs. Binnen ons bureau leer je hands-on, door concrete opdrachten. Wij vinden het ook belangrijk dat je je horizon verbreedt door deel te nemen aan opleidingen aan de beste business schools of door regelmatig te reizen.  De cultuur binnen het team is direct en persoonlijk. Je kunt je dus zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak verder ontwikkelen.

Voor ons advies bureau zoeken wij gedreven mensen met interesse in de bedrijfsmatige en de technische kant van een organisatie. Je moet het leuk vinden om de juiste informatie te visualiseren, te monitoren en te onderhouden. De werkzaamheden die je zult uitvoeren draaien om het vertalen van de wens van de klant. Aan jou de taak om die wens om te zetten in meetbare indicatoren en stuurinformatie. Dit is een middel om de klant aan te zetten om verbeteringen door te voeren. De stuurinformatie maken we in een software pakket waarin jij wordt opgeleid.

Werkzaamheden zullen zich in eerste instantie richten op:

  • De beheerstaken van de diverse dashboards
  • Aanspreekpunt klanten van Lynxx
  • Onderhoud / aanpassingen aan bestaande Business Dashboards voor klanten van Lynxx
  • Onderhouden van server omgevingen
  • Beheren en registreren van vragen c.q. aanpassingen
  • Mee ontwikkelen van nieuwe opportunities

Lijkt jou dit een interessante uitdaging? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op www.lynxx.eu.

Profiel:
-Een HBO opleiding (informatica, informatiekunde, of aantoonbare vaardigheden in deze vakgebieden) en aantoonbare affiniteit met programmeren;
-Analytisch;
-Affiniteit met data onderzoek;
-Ervaring of affiniteit met Business Intelligence;
-Humor;
-Interesse in mensen;
- Kennis van Qlikview, Microsoft Windows Server, Microsoft en overige Microsoft Server producten is een pre;
- Kennis van Linuxservers (ter ondersteuning van bestaande processen).

Profiel en motivatie kan worden gestuurd naar Sanneke Mulderink: sanneke@lynxx.eu en Paul Rooijmans: paul@lynxx.eu.

Back to top
Cancel