Go back
Date: Monday 22 November 2021 until Thursday 25 November 2021

Please note that this event is for Dutch speaking students only

Expedition Strategy is geboren uit passie voor strategy consultancy. Technisch gezien hoort strategy consultancy bij het management consulting, waar adviezen worden geschreven voor de hoogste niveaus binnen het bedrijf. Strategy consultants worden gevraagd door klanten om te helpen bij strategische besluitvormingen.

Studenten van de Rijksuniversiteit Groningen die deze vaardigheden beschikken, kunnen sinds 2011 een kijkje nemen in dit high-end en zeer competitieve segment van de zakelijke dienstverlening. Om deze concurrerende wereld na te bootsen, worden de beste studenten van de verenigingen VESTING, TBV Lugus, Risk, F.M.F. en TFV ‘Professor Francken’ door de recruiters van de deelnemende bedrijven geselecteerd.

Met Expedition Strategy krijg je de mogelijkheid om geheel verzorgd kennis te maken met de grootste bedrijven gedurende twee intensieve dagen. De deelnemers zullen gedurende deze dagen digitale cases en workshops volgen, geheel verzorgd door de deelnemende bedrijven. De deelnemers zullen fysiek samenkomen, terwijl de bedrijven virtueel hun programma aan zullen bieden. 

Voor meer informatie, bezoek dan de website van Expedition Strategy.

Back to top
Cancel