Go back
Location: Stadsplateau 17, 3521 AZ Utrecht
Date: Thursday 17 September 2020

Kennismaken met SiRM_

Wil je werken aan belangrijke maatschappelijke thema’s en overweeg je een carrière als consultant? Ben je analytisch en nieuwsgierig en lijkt het je leuk om met een hecht team samen te werken aan projecten waar je energie van krijgt?

Laten we dan kennismaken!

Hoe houden we innovatieve geneesmiddelen tegen kanker beschikbaar? Hoe kan de kwaliteit van complexe zorg verder verbeteren? Hoe organiseer je reguliere zorg naast zorg voor patiënten met een infectieziekte tijdens een pandemie? Wat is een ‘fair’ salaris voor mensen die in de culturele sector werken? Bij SiRM werken we aan actuele thema’s die de levens van miljoenen Nederlanders raken.

SiRM is een gerenommeerd strategisch adviesbureau. Onze adviezen zijn gebaseerd op kwantitatieve, economische en conceptuele analyses die bestuurders en beleidsmakers in staat stellen om hun strategie te bepalen of nieuw beleid te ontwikkelen. Onze opdrachtgevers zijn zorgaanbieders, zorgverzekeraars, gemeentes, overheids-instanties, brancheorganisaties en patiëntvertegenwoordigers. 

SiRM biedt een uitdagende en inspirerende werkomgeving met strategische adviesopdrachten op topniveau. Ons team bestaat uit een mix van consultants met verschillende achtergronden. We zijn onafhankelijk denkend, gedreven en hebben gevoel voor de cultuur van opdrachtgevers. Bij SiRM doe je maatschappelijk relevant werk met een hecht en ambitieus team in een informele en collegiale werksfeer. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden.

Wat en waar?

In 2020 zijn er kennismakingen met SiRM op 17 september en 3 november. Je bent dan van harte welkom op ons kantoor op de 17e etage van het WTC Utrecht, naast het centraal station. We vertellen tijdens de middagen uitgebreid over de projecten die we doen, hoe het is om te werken als consultant bij SiRM en natuurlijk heb je alle kans om vragen te stellen. We sluiten af met een borrel in Metro, ook in het WTC en onze vaste borrelplek.

Op 17 september en 3 november ben je van harte welkom. Wil je langskomen? Stuur een e-mail met een (kort) cv en je cijferlijsten naar pam.vandermeer@sirm.nl

Back to top
Cancel