Go back
Location: Amsterdam en Rotterdam
Date: Thursday 17 May 2018 until Saturday 19 May 2018

Denk je dat je precies weet hoe de wereld in elkaar zit? Of sta je open voor nieuwe dingen? En ben je bereid uit je comfortzone te stappen en jezelf echt te challengen? In dat laatste geval is de EYXperience Advisory & Transaction Advisory helemaal iets voor jou.

Je ontmoet de mensen achter het bedrijf en je maakt kennis met opvattingen en technieken die je manier van denken vrijwel zeker zullen veranderen.  Je maakt tijdens deze business course niet alleen kennis met onze mensen en afdelingen, onze bedrijfscultuur en onze manier van werken, je gaat ook aan de slag met een real life case van onze Advisory en Transaction Advisory-praktijk.

Je zult ervaren dat er op het gebied van Advisory, digital en innovation geweldige ontwikkelingen plaatsvinden die onze wereld en onze manier van werken ingrijpend gaan veranderen. Uiteraard maak jij tijdens deze unieke drie dagen ook op een informele manier kennis met EY, er is voldoende ruimte voor ontspanning op een unieke en exclusieve manier! Je zal kennis maken met de EY-cultuur, onze manier van werken en het belangrijkst: met onze mensen.

Voor wie?

De EY Xperience is bedoeld voor Masterstudenten aansluitend op één van onze vele specialismen. Zit jij in de laatste fase van jouw studie binnen IT-, Finance-, Business Analytics-, Econometrie-, Economie-, Wiskunde- of een andere kwantitatieve studie? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wanneer?

Deze unieke business course vindt plaats van 17 t/m 19 mei. Je moet je kwalificeren tijdens één van onderstaande de selectiedagen.

Selectiedagen

  • 9 april in Amsterdam en
  • 11 april in Rotterdam

Inschrijven

Je kan je inschrijven tot en met 2 april a.s. via deze link.

Back to top
Cancel