Go back
Date: Friday 8 December 2017

Deals Inhousedag

Altijd al willen weten hoe het is om te werken in de Deals praktijk van PwC? En ben je nieuwsgierig naar de collega's en sfeer van ons kantoor? Kom dan naar de Deals Inhousedag op vrijdag 8 december. Ontmoet de huidige trainees en ontdek een van de meest dynamische vakgebieden binnen onze adviestak.

Wie ben je?

Je zit in de eindfase van een financieel/economische, bedrijfskundige of technisch universitaire masterstudie of je hebt deze pas afgerond. Je hebt affiniteit met het adviseren van klanten bij fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement. Herken jij jezelf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe ziet het programma eruit?

De M&A-industrie is in rep en roer na geruchten over een mogelijke verkoop van diepvriessnacks producent Bal. Verschillende partijen zijn geïnteresseerd om dit groeiende bedrijf met internationale allure over te nemen. Potentiële kopers  zijn hun adviseurs aan het opstellen!

Een transactieproces bestaat uit verschillende fasen, waaronder het opzetten van een waardering, het uitvoeren van een financiële en operationele due diligence en het opstellen van een strategie hoe het bedrijf succesvol kan groeien na een overname. De PwC Deals Praktijk (Corporate Finance / Debt Advisory, Valuations, Strategy, Business Restructuring Services, Financial Due Diligence en Delivering Deal Value) heeft al deze competenties en daarom neemt een potentiële koper voor Bal contact op met PwC.

Het is jouw taak als consultant om deze belangrijke klant te adviseren tijdens deze spannende periode.De tijd dringt, veeleisende deadlines en teamwork. Het is aan jou om de deal te laten slagen!

Het programma in een notendop:

09:45     Aanvang op kantoor Amsterdam

10:00     Introductie & presentatie PwC

12:00     Rondleiding

12:30     Lunch

13:30     Start case

17:00     Kantoor borrel

Dresscode: Business Casual

Je krijgt alles te horen wat je moet weten over de Deals praktijk en het werken bij PwC. Alles staat in het teken om jouw vragen te beantwoorden en je kennis te laten maken met de collega's van Deals en met PwC.

Meld je nu aan!

De Deals Inhousedag vindt plaats op vrijdag 8 december  op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Meld je uiterlijk 3 december aan via het formulier hieronder. Op dinsdag 5 december krijg je van ons bericht of je erbij bent.
 

Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel meer weten over de Deals praktijk? Bel of mail me gerust.

Romaana Bharos

Romaana Bharos

Let op: Op het moment dat je je aanmeldt, zal er om je cv en motivatiebrief gevraagd worden. Graag hier 2x je cv uploaden, een motivatiebrief is niet nodig voor de Inhousedag.

BewarenBewaren

Back to top
Cancel